Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
16/11/2018 12:30:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
plega widget
 • 14.11.2018
  CUIDADOR/A 3a EDAT
  Cuidador/a d'una senyora gran autònoma durant les nits. Preparar sopar i esmorzar. Estar pendent de si s'aixeca la persona gran i/o necessita qualsevol cosa durant la nit.
 • 14.11.2018
  AUXILIAR DE CUINA
  Preparació de plats bàsics (amanides i planxa), i neteja de menjador i cuina d'una empresa de Sant Just Desvern.
 • 14.11.2018
  AUXILIAR ADMINISTRATIU
  Empresa del sector bancari requereix auxiliar administratiu/va per realitzar les següents tasques: formalitzar hipoteques, se li assignaran un conjunt d'oficines amb les que gestionarà les operacions hipotecàries a signar, realització de càlcul de provisions de fons, verificació notes registrals i taxacions, realització d'informes jurídics i atenció a la xarxa d'oficines. Es requereix experiència en sector bancari o jurídic.
 • 13.11.2018
  MAGATZEM
  URGENT Empresa d'arts gràfiques requereix peó de magatzem, per empaquetat, expedició i preparació de comandes. A partir del gener el lloc de treball serà Sant Feliu.
 • 09.11.2018
  FITNESS MANAGER
  URGENT Club Esportiu requereix Fitness Manager per realitzar tasques de supervisió de l'atenció al soci per part de tot l'equip i del perfecte manteniment de les instal·lacions. Seguiment del compliment de les normes de seguretat, control del personal del fitness, garantir els estàndards de qualitat i vetllar per els objectius marcats. Valorable Master en Gestió de instal·lacions esportives. Es requereix coneixement d'Office nivell mig-alt (word i excel).
 • 09.11.2018
  MONITOR/A FITNESS
  URGENT Club Esportiu requereix Encarregat/da de preparar, coordinar i impartir activitats dirigides dins de l'oferta que ofereix el club. També ensenyarà, assessorà i animarà als socis que formin part de l'activitat esportiva, a més de realitzar tasques d'atenció al client en recepció i sala fitness. Es requereix formació complementària impartint classes de fitness (Programas les Mills: Body Attack, Body Bump, Body Combat,...).
 • 09.11.2018
  PROMOTOR/A
  URGENT Club Esportiu requereix promotor/a comercial per fer tasques de promoció de la campanya d'obertura del centre, fent tasques de captació de clients, donar a conèixer les instal·lacions i repartiment de flyers. Es requereix coneixements d'ofimàtica a nivell mig, a més d'un perfil sociable, comunicatiu i orientat al client.
 • 09.11.2018
  TÈCNIC/A LABORATORI
  Empresa de distribució de productes químics requereix Assistent de laboratori per fer anàlisi físico-quim, cromatografia i anàlisi instrumental. Es requereix experiència prèvia com a Asssitent de laboratori. S'ofereix contracte de 6 mesos + 6 mesos + possibilitat d'indefinit.
 • 09.11.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE
  Empresa de distribució de productes químics requereix Administratiu/va Comptable per fer comptabilitat, factures de CiV, impostos,... amb altres empreses filials. Es requereixen els idiomes d'anglès i xinès. S'ofereix contracte de 6 mesos + 6 mesos + possibilitat d'indefinit.
 • 08.11.2018
  CAMBRER/A
  Cafeteria cerca cambrer/a per fer tasques d'atenció clients a la cafeteria. Es requereix informàtica a nivell d'usuari i experiència de 2 anys com a cambrer/a.
 • 06.11.2018
  JARDINERIA
  Empresa de manteniment de jardins requereix Auxiliar de jardineria per fer manteniment de jardins. Es valorarà disposar del carnet fitosanitari i coneixements de manteniment de piscina. Incorporació immediata. Es valorarà disposar de carnet de conduir i vehicle propi per arribar al lloc de treball. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa.
 • 06.11.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE
  Empresa d'organització d'esdeveniments requereix Auxiliar comptable per realitzar les següents tasques: gestió de comptes, comptabilitat general, conciliació comptes bancàries, impostos, comptes anuals, gestió devolució IVA estranger, despeses de viatges, reports financers i altres feines administratives i financeres. Es requereix coneixements Office (excel) i el programa A3 CON.
 • 30.10.2018
  AUXILIAR DE CUINA
  Restaurant requereix ajudant/a de cuina, per elaboració d'aliments, cuinar plats, neteja d'estris de cuina,...etc.
 • 30.10.2018
  RECEPCIÓ I ATENCIÓ TELEFÒNICA
  Recepcionista/administrativa, atenció presencial i telefònica dels pacients del centre, gestió de les agendes dels metges, cobrament, control i tancament de caixa, confirmació dels pacients segons agenda, control estocs del material administratiu i sanitari. Imprescindible certificat de discapacitat del 33 %.
 • 26.10.2018
  ADMINISTRATIU/IVA
  Empresa de distribució de material sanitari cerca administratiu/va per realitzar les següents tasques: comandes de clients, albarans, facturació, atenció telefònica i seguiment d'incidències. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.
 • 25.10.2018
  CARNISSER/A
  URGENT Supermercat cerca carnisser/a per fer tasques de preparació i tall de carn, venda i atenció al client, neteja de les eines i espais de treball,...etc. Incorporació immediata.
 • 25.10.2018
  TÈCNIC/A RRHH
  Afiliacions, incapacitats temporals, comunicacions a contrat@ i certificats d'empresa, contractes de treball, liquidacions, cotitzacions, etc. Cal tenir en compte que es farà un contracte en pràctiques i que per tant la persona contractada ha tingut que finalitzar els estudis universitaris requerits fa cinc anys com a màxim, entre d'altres requisits.
 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A
  Contact Center cerca teleoperador/a per fer tasques de recepció de trucades per consultes i/o sol·licituds dels clients de l'empresa a qui donen servei. Gestió i actualització de base de dades. Feina amb eines informàtiques i plataforma via web. Només atenció al client, no ventes ni feines comercials. Imprescindible català i castellà a nivell conversa. Molt valorable certificat de discapacitat (no imprescindible).
 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A
  Gestió telefonia de comandes, seguiment de la cartera de clients i captació de nous, concertació de visites de l'equip comercial, gestions administratives. Possibilitat d'ampliar jornada.
 • 22.10.2018
  DEPENDENT/A DE COMERÇ
  Dependent/a al sector drogueria-perfumeria. Tasques de càrrega i descàrrega i reposició de gènere. Tardes entre dilluns i dissabte.
 • 18.10.2018
  COMERCIAL
  Oficina d'assegurances cerca assessors de productes d'assegurances i financers, amb objectius de venda i gestió administrativa de la pròpia cartera. Formació a càrrec de l'empresa. Sou+comissions.
 • 16.10.2018
  TELEOPERADOR/A
  Empresa de distribució de productes de jardineria cerca teleoperador/a per fer tasques d'atenció al client, venda de gespa artificial, seguiment de comandes, gestió d'incidències,...etc.
 • 15.10.2018
  TÈCNIC/A DE MANTENIMENT DE PISCINES
  Tècnic/a de manteniment de piscines. Es valoren coneixements d'electricitat i lampisteria. Formació a càrrec de l'empresa.
 • 15.10.2018
  RESPONSABLE COMPRES
  Responsable de compres i vendes, persona encarregada de atendre telefònicament o via e-mail les comandes de clients, tramitar les corresponents entregues, realitzar compres i confecció de pressupostos.
 • 10.10.2018
  MECANIC/A AJUSTADOR
  Oficial de 1a. Mecànic ajustador. Preparador màquines transfer per a la mecanització de peces de llautó. Es valorarà el títol de formació en mecànica industrial.
 • 09.10.2018
  PERRUQUER/A
  Perruqueria requereix oficial 1ª o 2ª de Perruqueria per fer les següents tasques: rentat de caps, eixugats de cabells amb planxa i assecador, aplicació de color (tint, metxes, etc...). S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit.
 • 01.10.2018
  VIDRIER/A
  Taller de fabricació de productes de vidre i alumini cerca Muntador - Manipulador de vidres per fer tasques de muntatge, manipulat i càrrega de vidres a les fulles d'alumini. Hi ha un període de prova d'una setmana.
 • 27.09.2018
  CARNISSER/A
  Carnisseria/Xarcuteria requereix aprenent carnisser/a per fer tasques de preparació i elaboració de productes de carn, atenció al client i cobrament. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa.
 • 21.09.2018
  REPARTIDOR/A
  Fruiteria cerca repartidor per realitzar les següents tasques: repartiment de comandes, reposició de gènere.
 • 20.09.2018
  PERRUQUER/A
  Centre d'estètica i perruqueria cerca oficial/a de perruqueria per realitzar les següents tasques: brushing, tècnica de color, diferents tècniques de tall home, dona i nens, permanent, modelat, queratines, recollits, metxes plata,...etc.
 • 12.09.2018
  TELEOPERADOR/A
  Teleoperador/a, venta telefònica amb base de dades. Curs de formació previ a la incorporació.
 • 12.09.2018
  CAMBRER/A DE PISOS
  Neteja general d'habitacions i espais comuns d'hotel de 3 estrelles situat a Molins de Rei.
 • 06.09.2018
  ASSISTENT DIRECTOR COMERCIAL
  Empresa de distribució de productes d'automoció cerca Assistent del director comercial, per realitzar escandalls, ofertes, relació amb els clients i proveïdors.
 • 06.09.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA
  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Vallirana. Es requereix titulació acreditativa.
 • 05.09.2018
  MAGATZEM
  Mosso/a magatzem i envasador/a de producte. Preparació de la logística d'envasat i portar la màquina envasadora. Feina que requereix esforç físic. imprescindible disposar de carnet de carretons i PRL.
 • 05.09.2018
  CONDUCTOR/A CISTERNA
  Conductor/a camió cisterna, per ruta nacional amb pernocta. Carnet de conduir C+E
 • 03.09.2018
  FORNER/A
  Oficial forner/a per elaboració de pa, paneteria i altres productes de forneria.
 • 03.09.2018
  AUXILIAR ADMINISTRATIU
  Auxiliar Administratiu per realitzar tasques administratives genèriques. És necessari disposar de coneixements de comptabilitat i tenir nivell alt d'angles.
 • 03.09.2018
  OPERARI/ÀRIA PREMSA
  Oficial especialista premsa, estampació de peces metàl·liques per deformació en fred. Muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons norma ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada
 • 30.08.2018
  MONITOR/A DE MENJADOR
  Monitor/a de menjador i d'activitats adreçades a nens i nenes en aquest espai escolar. La durada del contracte és per tot el curs escolar. Imprescindible disposar del titol de monitors del lleure.
 • 28.08.2018
  EDUCADOR/A SOCIAL
  Intervenció amb persones i famílies en risc d'exclusió social i en situació de vulnerabilitat residencial. Àmbit d'habitatge social. Es valorarà la capacitat propositiva i resolutiva, la bona comunicació, les habiltiats de mediació i resolució de conflictes, el treball en equip i la col·laboració, la flexibilitat i l'adaptació al canvi, així com la capacitat organitzativa.
 • 22.08.2018
  DEPENDENT/A FRUITERIA
  Atenció als clients, reposició i col·locació de producte, cobrament, ordre i neteja de la botiga.
 • 02.08.2018
  PROMOTOR/A
  Promotor de socis (Creu Roja, AECC, FJC, WWF) S'ofereix formació a càrrec de la empresa. Sou fix més comissions.
 • 26.07.2018
  OPERARI/ÀRIA
  Operari/a, producció i muntatge de peces i parts a línia de producció. Embalatge i preparació de comandes. Es requereix organització i ordre, proactivitat, destressa manual i rapidesa. Contracte de 6+6 mesos. Sou net.
 • 24.07.2018
  AUXILIAR TALLER
  Empresa de manipulació de productes de paper i cartró, cerca Auxiliar Taller, per realitzar les següents tasques: recepció i entrega del material, manipulació i tasques auxiliars de taller. Sou segons conveni.
 • 18.07.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA
  Atenció a les persones usuàries en el suport a la realització de les AVD: higiene, alimentació, activitats lúdiques, medicació, canvis posturals. Seguint el model d'atenció centrat en la persona i basat en la seva història de vida
 • 10.07.2018
  OPERARI/ÀRIA
  Ajudant d'oficial 1a. Producció i muntatge de mobiliari de fusta i metacrilat. aparadors, rètols, prestatges, expositors. Utilització d'eines de talls, trepant, cargolat. Contracte d'obra i servei amb possibilitats de continuïtat. Experiència imprescindible.
 • 05.06.2018
  SOLDADURA
  Soldador/a amb experiència per fabricació de productes de planxisteria amb soldadura TIG/MIG. Manipulació d'acer inoxidable i xapa fina. Capacitat per interpretar plànols. Mecanitzat de peces.
 • 22.06.2018
  OPERARI/ÀRIA
  Seguiment de producció de peces metàl·liques, preparació màquina (sense programació) i control de la peça fabricada. Coneixements de torn i fresa per màquina de control numèric i centre de mecanitzat; lectura de plànols, utilització d'eines de mesura i control. Es cerca una persona interessada i motivada en promocionar-se en el sector.
 • 20.06.2018
  RESPONSABLE DE SERVEIS
  Responsable Servei Tècnic de reparació i post-venda per empresa de distribució de productes de fred industrial. Tasques: realització de pressupostos i comandes, contactes amb clients i proveïdors a nivell nacional i internacional, gestió i seguiment d'incidències amb clients. Es requereix domini de l'idioma anglès.
 • 18.06.2018
  FUSTERIA METÀL.LICA
  Peó muntador d'alumini i construccions metàl·liques. Cal que disposi del curs de PRL (20 h). Treballarà els mesos d'estiu.
 • 14.06.2018
  CUINER/A
  Cuiner/a per elaboració menús, entrepans i amanides, així com ocupar-se de l'ordre i la neteja de la cuina.
 • 14.06.2018
  AUXILIAR DE CUINA
  Auxiliar de cuina i atenció al client. Ajudar en la elaboració de plats a la cuina i atendre als clients a a les taules.
 • 14.06.2018
  FUSTERIA
  Es cerca oficial de fusteria per la fabricació de mobles i muntatge.
 • 13.06.2018
  RESPONSABLE TRANSIT LOGISTICA
  Responsable de logística i trànsit. Control de les expedicions i suport a conductors
 • 01.06.2018
  SOLDADURA
  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.

Novetats a les xarxes socials

InfoParticipa 2017

El Butlletí

Equipaments de la ciutat