Cursos, tallers i activitats

24/03/2018 15:00:15

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cursos, tallers i activitats

Cursos, tallers i activitats

Escollir el diaEscollir la hora
Escollir el diaEscollir la hora
RSS
Teknecultura, a l'esmorzar-networking "Les TIC a les indústries culturals"

L'empresa local de Sant Feliu Teknecultura, participarà el 21 de març a la sessió "Les TIC a les indústries culturals" que organitza el Centre Tecnològic de Catalunya (cTecno) i patrocina Barcelona Activa de l'Ajuntament de Barcelona. En format d'esmorzar-networking, la sessió es farà al Canòdrom Parc de Recerca Creativa a partir de les 9:15 h.

Comencen els assessoraments de SECOT als participants del Yuzz/Explorer Sant Feliu

Per sisè any consecutiu Secotbcn (la delegació catalana de SECOT) ofereix els seus voluntaris per assessorar els joves emprenedors que estan donant forma, fent créixer, re orientant, si cal, els seus projectes al programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. Assessorament totalment personalitzat, un tutor-mentor per a cada projecte per part d'empresaris sèniors que volen retornar a la societat els seus coneixements i expertesa directiva.

Febrer, resum de les accions innovadores del mes

Aquest és el resum de les activitats i propostes innovadores que nosaltres o agents col·laboradors de Sant Feliu hem dut a terme el mes de febrer. La més destacada d'elles, la participació d'Allergeneat al Mobile World Congress (MWC), a la secció d'emprenedoria i startups 4 Years From Now (4YFN) del sector de la salut i el benestar. Allergeneat és el projecte guanyador de l'edició 2017 del programa Yuzz/Explorer Sant Feliu. A més, Quim Sánchez, el creador i co-impulsor amb José María Falcón, ens va explicar les seves impressions i projectes de futur immediat d'Allergeneat en una entrevista.

Yuzz/Explorer Sant Feliu recolza la vaga feminista del 8 de març

El centre Yuzz/Explorer de Sant Feliu es solidaritza amb la iniciativa de fer vaga el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, una vaga que és laboral i també de consum, de cures, d'estudis i de treball domèstic. D'aquesta manera, les activitats del dijous 8 han estat avançades a dimecres dia 7. A l'edició d'enguany del programa Yuzz/Explorer hi ha 11 dones sobre un total de 27 participants. 

Les habilitats comunicatives al Yuzz/Explorer, de la mà de Bibiana Villa

Intel·ligència emocional, lideratge, benestar, prejudicis, relacions amb els clients, captació d'inversions, entrenament per a la felicitat... Tots aquests conceptes, orientats a la comunicació, van conformar la sessió que Bibiana Villa va aportar als projectes de Yuzz/Explorer de Sant Feliu el 27 de febrer. La gestió emocional, una eina bàsica per a la motivació, la felicitat... i també per a la persuasió: l'emprenedoria i els negocis.

1234
Link to ObjectExecute action