Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/01/2019 19:32:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 21.01.2019
  MECÀNIC/A

  Mecànic/a oficial de 3a, per realització d'operacions de manteniment i desgast en els vehicles dels clients. Utilització d'eines específiques d'automoció (oscil·loscopi, equips de diagnosi, etc.). S'ofereix contracte en pràctiques.

 • 21.01.2019
  CAIXER/A

  Supermercat requereix dependent/a per fer les següents tasques: cobrament i control de caixa, reposició de productes, atenció al client,...etc.

 • 16.01.2019
  FUSTERIA

  Es cerca fuster per muntatge de mobiliari en furgonetes.

 • 11.01.2019
  PREMSISTA

  Estampació de peces metàl·liques per deformació en fred, per desenvolupar processos progressius i fases manuals. Es requereix experiència en: premses de 80 a 400 tn de força, muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons les normes ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada.

 • 08.01.2019
  ANALISTA PROCESSOS

  Consultora cerca per una empresa del sector automobilístic un Gestor/a/Analista de processos, mètodes i sistemes a l'àmbit de la logística del sector de l'automoció. Les tasques a realitzar serien: gestió i control de les tasques del seu àmbit, manteniment bases dades, control operacions, processos i activitats mitjançant MS Excel, reporting als responsables,... etc. Es requereix anglès parlat i escrit. Es valorarà l'idioma alemany. Es valorarà disposar del CFGM "Desenvolupament de projectes mecànics" o similar.

 • 26.11.2018
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja d'un gimnàs situat a Sant Feliu. Neteja de sales, miralls, màquines, vestuaris, zones comunes, etc. Torn de cap de setmana, jornada parcial.

 • 03.01.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de fabricació i servei tècnic de maquinària cerca un/a auxiliar administratiu/va per realitzar tasques administratives en general, amb coneixements de comptabilitat i nivell alt d'anglès (imprescindible).

 • 02.01.2019
  EDUCADOR/A SOCIAL

  Residència de la 3ª edat cerca Educador/a social per animació sociocultural a les persones residents i altres tasques relacionades amb les activitats del centre.

 • 27.12.2018
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. PERSONAL

  Gestoria cerca administratiu/iva per a la gestió de la següent documentació: altes i baixes de les persones treballadores, gestió de malalties, utilització de sistema Red (Siltra), coneixements de les diferents modalitats contractuals i confecció de nòmines.

 • 24.12.2018
  CUIDADOR/A 3a EDAT

  Cuidador/a intern/a de persona gran amb Alzheimer i una altra amb problemes de mobilitat. Tasques d'atenció i manteniment del domicili. Horari de dilluns a divendres.

 • 20.12.2018
  ELECTRICITAT

  Electricista-lampista per instal·lacions comercials i maquinària d'hostaleria. Imprescindible carnet de conduir B

 • 19.12.2018
  TÈCNIC/A

  Tècnic/a SAT. Reparació i manteniment de productes per la producció de ACS i calefacció (termos elèctrics, escalfadors de gas, calderes de calefacció). Valorable experiència en control de qualitat en planta, contacte personal amb clients/usuaris

 • 19.12.2018
  MAGATZEM

  Mosso/a magatzem i envasador/a de producte. Preparació de la logística d'envasat i portar la màquina envasadora. Feina que requereix esforç físic. imprescindible disposar de carnet de carretons i PRL.

 • 11.12.2018
  ENGINYERIA INDUSTRIAL

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca enginyer/a que desenvoluparà funcions de disseny i desenvolupament de producte 2D i 3D.

 • 11.12.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMERÇ EXTERIOR

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca Administratiu pel seu departament de Back office, realitzarà tasques de suport al departament comercial a nivell nacional i internacional (contestar e-mails, contactar amb agències de transport, etc...).

 • 30.11.2018
  SOLDADURA

  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.

 • 30.11.2018
  MAGATZEM

  Empresa de distribució de productes d'electrònica cerca Mosso de magatzem per realitzar les següents tasques: recepció de mercaderia (descàrrega camions), preparació de comandes, control inventari i gestió d'entrades i enviaments. Gestió de transports amb sistema informàtic. Imprescindible disposar de carnet de conduir B i carnet de carretons. Es valorarà disposar d'un nivell mig d'anglès. Incorporació al lloc de treball al gener del 2019.

 • 26.11.2018
  COMERCIAL

  Empresa de fabricació i impressió de plaques de senyalització cerca pel seu departament comercial un comercial. Disposarà d'una cartera de clients i haurà de fer visites a nivell de tota Catalunya. Es requereix vehicle propi, es pagarà quilometratge.

 • 23.11.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix titulació acreditativa.

 • 22.11.2018
  COMERCIAL IMMOBILIARIA

  Comercial immobiliari amb facilitat de comunicació amb les persones, proactiu i dinàmic.

 • 21.11.2018
  TÈCNIC/A

  Empresa de distribució de productes de fred industrial (hoteleria) cerca tècnic/a per realitzar les següents tasques: contactes amb clients i proveïdors, resoldre incidències, realització de pressupostos i supervisió de l'equip de treball del servei tècnic.

 • 19.11.2018
  ELECTROMECANICA

  Assistent especialista en manteniment, mecànica industrial, instal·lacions elèctriques, mecanismes i automatismes.

 • 09.11.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de distribució de productes químics requereix Administratiu/va Comptable per fer comptabilitat, factures de CiV, impostos,... amb altres empreses filials. Es requereixen els idiomes d'anglès i xinès. S'ofereix contracte de 6 mesos + 6 mesos + possibilitat d'indefinit.

 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Contact Center cerca teleoperador/a per fer tasques de recepció de trucades per consultes i/o sol·licituds dels clients de l'empresa a qui donen servei. Gestió i actualització de base de dades. Feina amb eines informàtiques i plataforma via web. Només atenció al client, no ventes ni feines comercials. Imprescindible català i castellà a nivell conversa. Molt valorable certificat de discapacitat (no imprescindible).

 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Gestió telefonia de comandes, seguiment de la cartera de clients i captació de nous, concertació de visites de l'equip comercial, gestions administratives. Possibilitat d'ampliar jornada.

 • 18.10.2018
  COMERCIAL

  Oficina d'assegurances cerca assessors de productes d'assegurances i financers, amb objectius de venda i gestió administrativa de la pròpia cartera. Formació a càrrec de l'empresa. Sou+comissions.

 • 16.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Empresa de distribució de productes de jardineria cerca teleoperador/a per fer tasques d'atenció al client, venda de gespa artificial, seguiment de comandes, gestió d'incidències,...etc.

 • 15.10.2018
  TÈCNIC/A DE MANTENIMENT DE PISCINES

  Tècnic/a de manteniment de piscines. Es valoren coneixements d'electricitat i lampisteria. Formació a càrrec de l'empresa. Es requereix carnet de conduir B1.

 • 15.10.2018
  RESPONSABLE COMPRES

  Responsable de compres i vendes, persona encarregada de atendre telefònicament o via e-mail les comandes de clients, tramitar les corresponents entregues, realitzar compres i confecció de pressupostos.

 • 10.10.2018
  MECANIC/A AJUSTADOR

  Oficial de 1a. Mecànic ajustador. Preparador màquines transfer per a la mecanització de peces de llautó. Es valorarà el títol de formació en mecànica industrial.

 • 06.09.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Vallirana. Es requereix titulació acreditativa.

 • 05.09.2018
  CONDUCTOR/A CISTERNA

  Conductor/a camió cisterna, per ruta nacional amb pernocta. Carnet de conduir C+E

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

InfoParticipa 2017

El Butlletí

Equipaments de la ciutat