Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2024 20:50:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Cultura
Tota la informació cultural de la ciutat

Es presenta un llibre que radiografia els qui manen al Baix Llobregat i L'Hospitalet

30/11/2015
Lectures: 1915
Es presenta un llibre que radiografia els qui manen al Baix Llobregat i L'Hospitalet

El Centre Cívic Mas Lluí va acollir el divendres 27 de novembre l'acte de presentació del llibre "Qui és qui. Radiografia dels qui manen al Baix Llobregat i a l'Hospitalet", una obra elaborada per set periodistes on es desgranen les estructures de poder en els diferents àmbits de vida a la comarca i que ofereix una panoràmica general del territori des de diferents punts de vista donant protagonisme a les persones i entitats de més influencia en la vida quotidiana.

El llibre està dividit en 13 apartats temàtics que es corresponen amb diferents àmbits com l'economia, les institucions, la sanitat, l'educació, el món cultural o la comunicació, entre altres.

L'obra en paper es completa amb una versió en línia a la qual s'accedeix a través de codis QR que permeten ampliar la informació i on els impulsors del projecte preveuen anar actualitzant les dades a mesura que hi hagi canvis i novetats. L'objectiu és que s'editi un llibre cada quatre anys, coincidint amb les eleccions municipals. 

Durant l'acte de presentació del llibre a Sant Feliu van intervenir Conxita Sánchez, presidenta del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat; Manel Domínguez, president del Centre d'Estudis de l'Hospitalet; Joan Carles Valero, periodista i fundador de BCN Content Factory, firma que ha editat el llibre, i el regidor de Cultura de Sant Feliu, Manel Martínez.

Comparteix
Salta a la part superior