Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

13/12/2017 00:53:02

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Sant Feliu Innova

Sant Feliu Innova

Innovació i emprenedoria digital

Innovació i emprenedoria digital

Contingut de la pàgina

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 144
07/12/2017 BIS'17 participarà a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregat

El programa BIS'17 (Baix Innova Social) està arribant ja al final d'aquesta edició. El 14 de desembre es farà l'última sessió del BIS'17, el programa de prototipat de projectes amb voluntat d'incidir en el canvi social, però encara hi haurà dos dies més de feina per als 12 projectes que el conformen. Tots ells participaran a la Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Prat de Llobregat, els dies 15 i 16 de desembre.

05/12/2017 Yuzz/Explorer amplia termini d'inscripció fins el 15 de desembre

L'organització del programa de formació d'emprenedoria jove YUZZ/Explorer ha ampliat el termini hàbil per fer-hi les inscripcions. S'ha allargat una setmana, de manera que ara la data límit per rebre candidatures és fins el 15 de desembre, divendres. Aquesta ampliació s'aplica a tots els centres, inclòs el de Sant Feliu.

30/11/2017 Club Maker al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig

Què és un maker? Què és la cultura maker? Un maker és una persona que té inquietuds innovadores, emprenedores, i que gràcies a compartir coneixements i tecnologia amb altres persones arriba a desenvolupar les seves idees o projectes. Això abasta molts àmbits: des de la ideació i el disseny, passant pel prototipat, fins a la materialització final, que implica robòtica, programació, impressió en 3D, entre d'altres. Vols ser un maker?

123456789
Link to ObjectExecute action