Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
21/11/2018 03:13:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 213
20/11/2018 Sant Feliu Innova posa en marxa un nou programa per joves de formació i inserció al món laboral

Comencem un programa de formació per joves entre 16 i 21 anys de l'Aula Sant Feliu del 19 de novembre al 4 de desembre pels matins. La formació serà subvencionada per Sant Feliu Innova i impartida per Tangencial, una empresa social centrada en la formació i capacitació de persones en l'ús de la tecnologia de Fabricació Digital i Cultura Maker.  

19/11/2018 Sant Feliu participa activament a l'Smart City World Congress

La setmana passada, Sant Feliu va estar present a l'Smart City World Congress de Barcelona. Quatre van ser els eixos de participació de la ciutat durant el congrés: la recerca d'una societat digital inclusiva per tots els col·lectius, la cooperació i la sostenibilitat a través del projecte de la Sant Feliu Maker League 2018, el nou projecte d'intercanvi d'experiències Minuts.cat i els reptes que es plantegen en el camp de l'eficiència energètica mitjançant les noves tecnologies.

 

16/11/2018 RSInnova, l'eina de responsabilitat social per emprenedors

Ets una persona emprenedora amb idees d'impacte social? Busques una oportunitat per testejar el teu producte o servei?  Vine a Co-Innova Sant Feliu! Amb el nou programa RSInnova ho farem possible!

123456789