Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
15/08/2018 08:36:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 193
07/08/2018 BonDiaMon, finalista als IX Premis Corresponsables a la comunicació responsable
Finalista a la categoria de Millor Vídeo Corporatiu o Audiovisual, juntament amb quatre candidats més. BonDiaMon és una iniciativa que té com a objectiu millorar la comunicació de les ONG petites, sobre tot amb els continguts audiovisuals, i d'aquesta manera arribar millor a la ciutadania. És un projecte de Noemi Fuster, que ha passat per un dels programes de prototipat i acceleració d'startups de Sant Feliu, el BIS'17.
31/07/2018 Resum de les accions innovadores del primer semestre 2018

Emprenedoria, activitats formatives, co-creació, assessorament, prototipat de productes i serveis. Arribats a mitjans d'any, toca fer la vista enrere, la feina feta, els reptes marcats i les fites assolides a CO-Innova Sant Feliu.  Un ampli i variat ventall d'accions marcades per un denominador comú, la innovació social de base tecnològica. 

14/08/2018 Programació de setembre al Punt TIC

El setembre arriba amb novetats per a tothom. I també amb continuïtat pel que fa a l'alfabetització digital bàsica. Continuem oferim els cursos d'Ofimàtica Bàsica i Xarxes Socials i els tallers seran variats: com fer unes ulleres de Realitat Virtual, com descarregar programes de manera segura, sistemes per desar informació digital o una sessió monogràfica dedicada a la missatgeria instantània.

123456789