Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
20/10/2018 14:31:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

Accedir al canal RSS de Actualitat
Resultats: de 1 a 3 de 203
27/09/2018 TEDxSantFeliu estrena amb èxit una programació de xerrades amb voluntat de ser periòdica i estable

L'auditori del Palau Falguera va acollir el 15 de setembre la primera sèrie de xerrades temàtiques en format breu sota el paraigües de TED Talks, la plataforma estatunidenca que difon xerrades d'experts en educació, negocis, ciència, tecnologia i creativitat. TedxSantFeliuLlobregat és una iniciativa de 4 joves de Sant Feliu i ha comptat amb la col·laboració del Cau de Sant Feliu i l'esplai Sant Llorenç amb l'objectiu que sigui un esdeveniment estable, amb periodicitat anual com a mínim.

25/09/2018 Premis a projectes joves d'innovació social i cooperativa al Baix Llobregat

Tens entre 18 i 35 anys i una iniciativa empresarial al Baix Llobregat basada en un model d'economia social i cooperativa? La Cooperativa Daina-Isard atorga per primer cop un Premi al Foment del Cooperativisme, l'Emprenedoria i la Innovació Social a la comarca. El termini per fer la sol·licitud és fins a l'1 d'octubre. El premi són 3.000€ en metàl·lic, difusió del projecte i diversos incentius de PIMEC Joves Baix Llobregat.

21/09/2018 Sant Feliu Maker League: els quatre de grups de treball ja han començat a idear i treballar

Gamificació de les fonts públiques, espai d'oci i cultura, punt de trobada intergeneracional, sistema de captació i distribució compartida de l'aigua de reg... Idees, propostes de valor, punts de partida per començar a treballar dels quatre grups de la Sant Feliu Maker League. Acabada de néixer, la SFML és el concurs de participació ciutadana per donar solucions a dos reptes de ciutat relacionats amb el consum de l'aigua, la sostenibilitat i la innovació social. 

123456789