Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/03/2019 17:30:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Vull treballar

  28/06/2017
  Lectures: 3617
  L'Ajuntament inicia el procés de selecció de 14 persones com a personal administratiu i electricistes en el marc de dos plans d'ocupació

  L'Ajuntament inicia el procés de selecció per contractar durant un any un total de 14 persones en situació d'atur com a auxiliars administratius i electricistes a través de dos plans d'ocupació. En cada un d'aquests plans es reserva una plaça per a persones amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. Els contractes, d'un any de durada, s'inclouen en el marc del Programa complementari de foment de l'ocupació local 2017-2018 de la Diputació de Barcelona.

  El pla d'ocupació d'Eficiència energètica contempla la contractació de 3 electricistes i 3 auxiliars administratius/ives. Aquestes persones continuaran les activitats d'assessorament energètic a famílies, comerços i comunitats de propietaris que l'Ajuntament va engegar el passat mes de setembre en el marc de la campanya 'Connecta't a l'estalvi energètic'. D'altra banda el pla d'ocupació de Suport a serveis a la ciutadania preveu la contractació de 8 auxiliars administratius/ives, que donaran recolzament a diferents serveis municipals.

  Les persones seleccionades començaran a treballar al mes de setembre, després de realitzar un període de formació professionalitzadora. D'aquesta manera es pretén dotar els i les participants de competències professionals i transversals que garanteixin el correcte desenvolupament de les seves funcions durant el període de contractació, i que faciliti la seva inserció laboral un cop finalitzat el pla d'ocupació.

  Les persones interessades en formar part del procés de selecció poden adreçar-se al Centre de Promoció Econòmica Can Maginàs (c/ Hospitalet, 25) fins al 7 de juliol a les 11 h. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8.30 a 13 h, i dilluns i dimecres, de 17 a 19 h.

  Al mes de setembre iniciarà el procés de selecció del tercer pla d'ocupació que contempla el Programa complementari de foment de l'ocupació local de la Diputació de Barcelona per aquest any, amb la contractació de 13 dones. Els plans d'ocupació tenen com a objectiu augmentar les possibilitats d'inserció de totes les persones participants, així com afavorir l'ocupació dels col·lectius amb més dificultats socioeconòmiques.

  Consulteu a continuació els criteris de baremació que s'aplicaran en aquests processos de selecció:

  Bases pla d'ocupació Eficiència energètica (3 electricistes i 3 auxiliars administratiu/ives)

  Bases pla d'ocupació Suport a Serveis a la Ciutadania (8 auxiliars administratius/ives)

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar