Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
25/09/2018 13:32:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Seminari: La gestió de la marca en el nou tipus de consum

Sabeu com augmentar el valor de la vostra marca i/o producte en el context del mercat de consum actual? El proper 9 d'octubre veurem quin és aquest nou paradigma de consum i com adaptar-nos-hi.

Itinerari persones emprenedores: 4-Formes jurídiques

Has de decidir quina forma jurídica adoptar? Vols saber quina és la més adequada al teu projecte? Tens intenció de canviar de forma jurídica i no saps quina és la més adient a la teva estructura empresarial? El proper 2 d'octubre participa en aquest seminari, "Itinerari persones emprenedores: 4-Formes jurídiques", adreçat a persones emprenedores i empresaris/àries.

Comunicat sobre la nova zona d'activitat econòmica del Torrent del Duc Sud

Els sindicats CCOO i UGT, l'Associació d'Empresaris dels Polígons d'Activitat Econòmica de Sant Feliu (AEPLA) i l'Ajuntament aposten pel desplegament de la indústria 4.0, l'economia verda, circular i sostenible.

 

Itinerari persones emprenedores: 3-Tresoreria

Saps com fer la planificació financera del teu projecte empresarial o de la teva empresa?Saps com dur a terme una adequada gestió de la tresoreria? Vine al seminari "Itinerari persones emprenedores: 3-Tresoreria", adreçat a persones emprenedores i gerents d'empresa (PIMEs) i t'ho explicarem.

Itinerari persones emprenedores: 2-Gestió econòmica financera

Saps com portar el compte de resultats de la teva empresa? O el Pla de tresoreria? Quin marge has d'aplicar? Els propers dies  20 i 25 de setembre participa en el seminari "Itinerari persones emprenedores: 2-Gestió econòmica financera", adreçat a persones emprenedores i empresaris/àries.

123456789