El Consistori

Link to ObjectExecute action
16/11/2018 09:04:59

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

L'opinió

L'opinió

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig, i tal com es va acordar en el Consell de Comunicació, es posa a disposició de les vuit formacions polítiques que es presenten a les eleccions un espai al web de l’Ajuntament on puguin expressar la seva opinió i demanar el vot a la ciutadania.

Últimes opinions publicades:

Accedir al canal RSS de L'opinió
28/06/2018 Un soterrament sense marxa enrere

Aquest és el missatge que vull deixar clar i que així se'ns ha fet arribar des d'Adif. Res, ni per suposat el canvi de govern d'Espanya, pot aturar un procés de soterrament que ja és imparable.

 

28/06/2018 El lazo amarillo está demás en la fachada

El PSC de Sant Feliu votó en contra de que el lazo amarillo presida la fachada del Ayuntamiento. En el pleno del mes de abril la moción para imponer el lazo amarillo presentada al unísono por los 5 concejales de ERC y del PDCAT, la antigua Convergència, prosperó porque contó con el apoyo de 5 de los concejales de ICV-EUiA, el concejal no adscrito y uno de los dos de Veïns per Sant Feliu, el otro se abstuvo.

28/06/2018 Nou reglament, mateix motor (de moment)

El passat ple de maig el consistori aprovava per unanimitat el nou Reglament de participació ciutadana. Un vot positiu que es fonamenta sobretot en part del procés. És a dir, per a nosaltres la ponència política, constituïda el febrer del 2017, que s'ha encarregat d'aquesta reforma, ha estat una experiència positiva, tant en els tempos, com per les possibilitats reals de plantejar tots els debats possibles.

28/06/2018 El final de un mal sueño

A pesar del tiempo transcurrido debo empezar agradeciendo la confianza a los 9.025 votantes que depositaron la papeleta de Ciutadans en las elecciones autonómicas del 21D. Sabremos estar a la altura y ser dignos de esta responsabilidad.

 

28/06/2018 Un deute històric amb els nostres camps

Sant Feliu, com moltes de les ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona, va passar en poques dècades de ser un municipi prioritàriament agrari a ser un espai industrial. Era la modernització d'una societat que creixia i s'expandia fins a esdevenir, a grans trets, el municipi que som avui en dia. Però, com en tots els canvis que es produeixen de manera ràpida, alguna cosa ens vam deixar pel camí.

 

28/06/2018 Ser útiles en la solución de temas de la ciudad

En la Fira presentamos el balance de los tres años de actividad de Veïns, (disponible en http://veinspersantfeliu.blogspot.com.es/). En el año que falta hasta las próximas elecciones nos proponemos conseguir el cumplimiento de los acuerdos de pleno, así como realizar nuevas propuestas, que recogen el sentir de una gran parte de la ciudadanía, ya que seguiremos gestionando los problemas hasta el mismo día de las elecciones municipales de 2019.

 

28/06/2018 Resumen de 6 meses en 350 palabras

Tras muchos meses de silencio y de ausencia de El Butlletí en nuestros hogares el equipo de gobierno ha vuelto a darnos la voz a los portavoces de la oposición. Son muchas cosas las que han pasado en los últimos 6 meses en Sant Feliu que intentaré resumir en este espacio.

 

Més opinions:

Grup municipal d'ICV-EUiA-E. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipaldel PSC-CP. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal d'ERC-AM. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de Ciutadans. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del PDeCat. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal de CCVeins. Accés a tots els seus articles d'opinió Grup municipal del Partit Popular. Accés a tots els seus articles d'opinió