Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/02/2019 02:22:34

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 20.02.2019
  PERRUQUER/A

  Perruqueria cerca perruquer/a oficial de segona per fer tasques de coloració, tall dona, tall noi i pentinats. Es valorarà coneixements d'estètica.

 • 19.02.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Netejador/a per neteja d'oficines a Sant Feliu. 6h setmanals amb la possibilitat d'ampliar la jornada a 20h. Posició estable.

 • 19.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa del sector d'arts gràfiques cerca "Guillotinista" per fer tasques de tall amb "cizalla" de diferents materials (PVC, alumini, Vinil). També farà tasques de suport al servei de serigrafia.

 • 18.02.2019
  NETEJA INDUSTRIAL

  Neteja manual de naus industrials a Sant Feliu. Es requereix fer esforç físic. Caps de setmana de 14h a 22h.

 • 18.02.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Donar suport a la cuinera en l'elaboració del plats i entrepants. Rentaplats i neteja de la cuina.

 • 15.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Empresa d'arts gràfiques cerca oficial de primera o segona per realitzar tasques de control i distribució de la feina, s'encarregarà de la producció a màquines de troquelació i contraencolat.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar administratiu/va per atenció telefònica i correu electrònic, preparació de documentació, comptabilitat i contractes. Valorable anglès. Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, està a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de venda i reparació d'automòbils cerca Auxiliar administratiu per fer tasques d'atenció telefònica, control d'agenda en funció de les necessitats del client i del taller. Oferir telefònicament productes i serveis, gestionar agendes dels assessors de servei i gestionar la planificació i càrrega de treball del taller Aquesta oferta està vinculada al Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 14.02.2019
  CUINER/A

  Bar-restaurant cerca cuiner/a per realitzar tasques de preparació i elaboració de la carta, control de proveïdors i existències, planxa, preparació d'amanides, tapes, plats freds. Es requereix experiència prèvia de 4 anys i experiència amb la manipulació de planxa.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Bar-restaurant cerca auxiliar de cuina per realitzar tasques de suport a la cuina: preparació de plats freds, planxa,...etc.

 • 14.02.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca Oficial forner/a per elaboració de pa i altres productes de forneria.

 • 14.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar administratiu/va per revisió i rectificació d'adreces a l'ordinador. El contracte és temporal, entre 5 i 15 dies, però amb possibilitats d'ampliar la durada.

 • 14.02.2019
  RESPONSABLE ADMINISTRACIÓ

  Centre educatiu de Sant Feliu busca una persona per responsabilitzar-se de la gestió administrativa del centre. Funcions: Atenció als alumnes i famílies, gestions administratives generals, comptabilitat, relació amb diferents entitats i administracions, gestió de beques i suvbvencions, gestió de recursos humans, .... Coneixements avançats d'excel, word i contaplus. Contracte temporal inicialment, però amb possibilitat d'estabilitat.

 • 12.02.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per realitzar tasques de muntatge mecànic d'aparells electrònics i verificació de plaques electròniques. Es requereixen coneixements de soldadura manual de components electrònics.

 • 12.02.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Empresa del sector del reciclatge de productes informàtics cerca administratiu/va pel seu departament comercial per realitzar tasques de suport al departament, gestió del transport i dels residus. Es requereix coneixements d'anglès i es valorarà coneixements de francès.

 • 08.02.2019
  ARTS GRAFIQUES

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix peó per fer tasques de suport i subministrament de diferents tipus de material (pvc, alumini,...).a maquinària de serigrafia.

 • 08.02.2019
  MAGATZEM

  Urgent. Empresa d'arts gràfiques requereix peó de magatzem, per empaquetat, expedició i preparació de comandes.

 • 05.02.2019
  VIDRIER/A

  Taller d'artesania del vidre cerca Aprenent/Ajudant de taller que tingui interès per treballar el vidre artesà. S'ofereix formació a càrrec de l'empresa en les tècniques pròpies del vidre.

 • 04.02.2019
  MAGATZEM

  Mosso magatzem per manipular càrregues i descàrregues amb carretó elevador. Gestionar comandes en ERP, recepció de camions, cal realitzar esforç físic. Es valoraran coneixements d'anglès. Contractació temporal però amb possibilitats d'ampliació i esdevenir fixa.

 • 01.02.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Agència immobiliària cerca administratiu/iva per fer tasques de gestió integral de comunitats de propietaris, assistència a juntes,...etc.

 • 01.02.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Agència immobiliària cerca aux. administratiu per fer tasques de gestió administrativa, introducció de dades, atenció al públic,...etc.

 • 01.02.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 30.01.2019
  TÈCNIC/A D'ORIENTACIÓ / INSERCIÓ

  Tècnic/a d'orientació laboral i inserció del Programa Incorpora. Atenció individualitzada a les persones participants; prospecció d'empreses, ofertes i intermediació; gestió administrativa a través de l'aplicatiu del Programa.

 • 30.01.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu d'obra. AUTOCAD imprescindible. Anàlisi de plànols per l'elaboració de pressupostos i comandes. Estudi i execució de pressupostos. Comandes de materials obra i estoc. Gestió i seguiment de compres. Suport i ajuda en tasques administratives als Tècnics en el procés de venda.

 • 29.01.2019
  MECÀNIC/A

  Empresa del sector de l'automoció, cerca Mecànics per recuperació i substitució de bomba refrigeració, muntar i desmuntar, etc,....Hi ha diferents llocs de treball a cobrir en torn de matí, tarda o nit. El lloc de treball és la Zona Franca.

 • 21.01.2019
  MECÀNIC/A

  Mecànic/a oficial de 3a, per realització d'operacions de manteniment i desgast en els vehicles dels clients. Utilització d'eines específiques d'automoció (oscil·loscopi, equips de diagnosi, etc.). S'ofereix contracte en pràctiques.

 • 21.01.2019
  CAIXER/A

  Supermercat requereix dependent/a per fer les següents tasques: cobrament i control de caixa, reposició de productes, atenció al client,...etc. Es requereix experiència mínima d'un any com a caixer/a.

 • 11.01.2019
  PREMSISTA

  Estampació de peces metàl·liques per deformació en fred, per desenvolupar processos progressius i fases manuals. Es requereix experiència en: premses de 80 a 400 tn de força, muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons les normes ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada.

 • 08.01.2019
  ANALISTA PROCESSOS

  Consultora cerca per una empresa del sector automobilístic un Gestor/a/Analista de processos, mètodes i sistemes a l'àmbit de la logística del sector de l'automoció. Les tasques a realitzar serien: gestió i control de les tasques del seu àmbit, manteniment bases dades, control operacions, processos i activitats mitjançant MS Excel, reporting als responsables,... etc. Es requereix anglès parlat i escrit. Es valorarà l'idioma alemany. Es valorarà disposar del CFGM "Desenvolupament de projectes mecànics" o similar.

 • 03.01.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de fabricació i servei tècnic de maquinària cerca un/a auxiliar administratiu/va per realitzar tasques administratives en general, amb coneixements de comptabilitat i nivell alt d'anglès (imprescindible).

 • 27.12.2018
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. PERSONAL

  Gestoria cerca administratiu/iva per a la gestió de la següent documentació: altes i baixes de les persones treballadores, gestió de malalties, utilització de sistema Red (Siltra), coneixements de les diferents modalitats contractuals i confecció de nòmines.

 • 20.12.2018
  ELECTRICITAT

  Electricista-lampista per instal·lacions comercials i maquinària d'hostaleria. Imprescindible carnet de conduir B

 • 19.12.2018
  TÈCNIC/A

  Tècnic/a SAT. Reparació i manteniment de productes per la producció de ACS i calefacció (termos elèctrics, escalfadors de gas, calderes de calefacció). Valorable experiència en control de qualitat en planta, contacte personal amb clients/usuaris

 • 11.12.2018
  ENGINYERIA INDUSTRIAL

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca enginyer/a que desenvoluparà funcions de disseny i desenvolupament de producte 2D i 3D.

 • 11.12.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMERÇ EXTERIOR

  Empresa del sector de la distribució de productes sanitaris, cerca Administratiu pel seu departament de Back office, realitzarà tasques de suport al departament comercial a nivell nacional i internacional (contestar e-mails, contactar amb agències de transport, etc...).

 • 30.11.2018
  SOLDADURA

  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.

 • 30.11.2018
  MAGATZEM

  Empresa de distribució de productes d'electrònica cerca Mosso de magatzem per realitzar les següents tasques: recepció de mercaderia (descàrrega camions), preparació de comandes, control inventari i gestió d'entrades i enviaments. Gestió de transports amb sistema informàtic. Imprescindible disposar de carnet de conduir B i carnet de carretons. Es valorarà disposar d'un nivell mig d'anglès.

 • 26.11.2018
  COMERCIAL

  Empresa de fabricació i impressió de plaques de senyalització cerca pel seu departament comercial un comercial. Disposarà d'una cartera de clients i haurà de fer visites a nivell de tota Catalunya. Es requereix vehicle propi, es pagarà quilometratge.

 • 23.11.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix titulació acreditativa.

 • 22.11.2018
  COMERCIAL IMMOBILIARIA

  Comercial immobiliari amb facilitat de comunicació amb les persones, proactiu i dinàmic.

 • 19.11.2018
  ELECTROMECANICA

  Assistent especialista en manteniment, mecànica industrial, instal·lacions elèctriques, mecanismes i automatismes.

 • 09.11.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de distribució de productes químics requereix Administratiu/va Comptable per fer comptabilitat, factures de CiV, impostos,... amb altres empreses filials. Es requereixen els idiomes d'anglès i xinès. S'ofereix contracte de 6 mesos + 6 mesos + possibilitat d'indefinit.

 • 25.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Contact Center cerca teleoperador/a per fer tasques de recepció de trucades per consultes i/o sol·licituds dels clients de l'empresa a qui donen servei. Gestió i actualització de base de dades. Feina amb eines informàtiques i plataforma via web. Només atenció al client, no ventes ni feines comercials. Imprescindible català i castellà a nivell conversa. Molt valorable certificat de discapacitat (no imprescindible).

 • 16.10.2018
  TELEOPERADOR/A

  Empresa de distribució de productes de jardineria cerca teleoperador/a per fer tasques d'atenció al client, venda de gespa artificial, seguiment de comandes, gestió d'incidències,...etc.

 • 10.10.2018
  MECANIC/A AJUSTADOR

  Oficial de 1a. Mecànic ajustador. Preparador màquines transfer per a la mecanització de peces de llautó. Es valorarà el títol de formació en mecànica industrial.

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

InfoParticipa 2017

El Butlletí

Equipaments de la ciutat