Dependent/a en forn i pastisseria (200 h)
Objectiu general
Dominar les tècniques i actituds que permetin elaborar productes de forneria i brioxeria els processos bàsics de manipulació de productes alimentaris, utilitzant les tècniques més apropiades. A més d'acollir, atendre i vendre directament al client els productes alimentaris.
Continguts
- Mòdul 1: Selecció i proveïment de productes alimentaris (10 h)
- Mòdul 2: Manipulació i elaboració de productes alimentaris (70 h)
- Mòdul 3: Gestió i administració d'una botiga (10 h)
- Mòdul 4: Comunicació i comportament del consumidor (5 h)
- Mòdul 5: Tècniques de vendes (5 h)
- Mòdul 6: Comportaments relacionats amb la seguretat i higiene. Manipulació d'aliments (10 h)
- Mòdul 7: Orientació professional (10 h)
- Pràctiques formatives 80 h
Espai on es realitzarà l'acció formativa: Aula Sant Feliu. Es realitzaran 80 hores de pràctiques formatives a empreses.
Acció subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte "Treball als Barris".