Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/01/2018 19:10:15

Idioma

Identificació

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Innovació i emprenedoria digital

Sant Feliu Innova - Innovació i emprenedoria digital

RSS
Resultats: de 1 a 3 de 156
23/01/2018 Febrer 2018: formacions al Punt TIC Biblioteca Montserrat Roig

Reprenem el ritme després d'un mes atípic, desembre, i de gener, en el qual hem continuat amb els d'abans de festes. Aquest febrer us oferim el Club Maker, un curs bàsic d'ofimàtica, per aprendre les principals eines de treball d'oficina, un curs per submergir-nos en els tràmits digitals i dues activitats infantils, en dissabte, donat l'enorme èxit que van tenir les que vam programar en el TecnoNadal. Al Punt TIC de la Biblioteca Montserrat Roig.

22/01/2018 Let's do it!, una campanya de micromecenatge que promou projectes emprenedors i creatius

Es busquen startups, projectes emprenedors i creatius. Un mes de feina intensa. Desafiaments constants. I 3.000€ en premis en cas d'èxit, a banda de sessions de coaching, mentoria, entre d'altres. La plataforma de micromecenatge de recompensa Ulule i el banc BStartup han posat en marxa la campanya-concurs Let's Do It!, amb l'objectiu d'impulsar el crowdfunding com a eina de difusió de projectes, assolir el finançament necessari i validar l'interès que genera en el mercat i la societat. 

22/01/2018 BIS'17: Eh!ventos que suman, el punt de trobada entre comerç local i compromís social

Eh!ventos que Suman és la proposta innovadora que està posant en marxa Solange Réchencq gràcies al programa BIS'17, la iniciativa que ajuda a donar forma, polir, provar i testejar projectes amb vocació d'aconseguir innovació social al Baix Llobregat. Eh!ventos que suman ajuda el comerç local o empreses que contracten persones amb risc d'exclusió social a aconseguir nous clients través d'esdeveniments socials i culturals.

123456789
Link to ObjectExecute action