Educació i formació

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/04/2024 07:18:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

I Taula rodona d'hoteleria sobre la necessitat de formació a la sala

28/05/2018
Lectures: 1109
I Taula rodona d'hoteleria sobre la necessitat de formació a la sala

L'Institut Martí Dot va acollir el 22 de maig la primera taula rodona "Formació a la sala, necessària?", on es van tractar, entre d'altres temes, els motius del desprestigi de la sala, la necessitat de donar a conèixer el perfil professional i les seves especialitats. També es va abordar la manca de personal ben format a la ciutat de Barcelona, referent mundial de la gastronomia, i com treballar conjuntament amb les empreses per obtenir millors professionals de sala.

L'objectiu de la trobada va ser trobar un espai on posar en valor aquesta professió, que ha de tornar a situar-se al mateix nivell que la dels professionals de cuina. Una altra de les finalitats era fer més visibles les oportunitats i avantatges de la professió, per crear un major interès per escollir aquesta formació i una major motivació per millorar moltes de les competències que es desenvolupen en aquesta feina al llarg de la carrera professional.

Com a líders vocacionals i experts del sector, van participar Pedro Monje, director del restaurant Via Veneto de Barcelona. 1* Michelin; Josep Sucarrats, periodista gastronòmic i director de la revista "Cuina"; Joan Carles Ibáñez, maître del restaurant Lasarte de Barcelona. 3 ** Michelin; Xavier Batalla, director comercial i màrqueting de Batalla Cafès; i Eva González, coordinadora de cicles formatius i enllaç empresa-escola a l'Institut Martí Dot de Sant Feliu.

 

ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior