Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
23/09/2018 10:09:30

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
plega widget
 • 21.09.2018
  DEPENDENT/A FRUITERIA
  Fruiteria cerca dependent/a de fruiteria per realitzar les següents tasques: repartiment de comandes, reposició de gènere, venda i atenció al client i cobrament.
 • 20.09.2018
  PERRUQUERIA
  Centre d'estètica i perruqueria cerca oficial/a de perruqueria per realitzar les següents tasques: brushing, tècnica de color, diferents tècniques de tall home, dona i nens, permanent, modelat, queratines, recollits, metxes plata,...etc.
 • 19.09.2018
  ASSISTANT
  Fundació cerca adjunt/a cap d'administració per realitzar les següents tasques: comptabilitat, tresoreria, auditoria financera, control de vendes, despeses personal i control de gestió sota la supervisió del cap d'administració. Es requereixen coneixements de contaplus, facturaplus, banca on-li, excel nivell avançat i word.
 • 18.09.2018
  ADMINISTRATIU/IVA
  URGENT Despatx d'advocats requereix administratiu/va, per atenció al públic i telefònica, arxiu, agenda, redacció de documents i introducció de dades.
 • 17.09.2018
  COMERCIAL
  Comercial de productes d'oficina per visites a clients i prospecció. Manteniment de cartera de clients i captació de nous. Telèfon d'empresa. Cal disposar de cotxe. Sou 930 euros més comissions. Persona organitzada, responsable i proactiva.
 • 13.09.2018
  AUXILIAR DE SERVEIS
  Auxiliar de serveis d'instal·lació esportiva, control de la instal·lació i de totes aquelles persones que hi accedeixen. Preparar material i col·laborar amb les entitats esportives de muntatge. Al finalitzar l'activitat recollir papereres, pista, brossa, etc. Control ús vestidors. Comunicació immediata de qualsevol incidència urgent.
 • 13.09.2018
  GESTOR/A DE PRESSUPOSTOS
  Empresa de instal·lació de revestiments de parets i sostres cerca gestor/a de pressupostos pel departament comercial. Les tasques a desenvolupar serien: escandalls i pressupostos a partir de les dades facilitades pels comercials, elaboració de comandes, gestió de proveïdors, suport en tasques de magatzem i en l'atenció al client. Es requereix coneixements d'informàtica i d'excel a nivell avançat. Salari segons conveni.
 • 13.09.2018
  CAIXER/A
  OFERTA URGENT Supermercat requereix dependent/a per fer les següents tasques: cobrament i control de caixa, reposició de productes, atenció al client,..etc.
 • 13.09.2018
  NETEJA INDUSTRIAL
  Empresa de serveis de neteja cerca netejador/a per realitzar la neteja de comunitats de veïns. Es valorarà disposar de carnet de conduir i cotxe. Imprescindible experiència. Possibilitat de contracte fixe. Sou net varible segons les hores de servei.
 • 12.09.2018
  TELEOPERADOR/A
  Teleoperador/a, venta telefònica amb base de dades. Curs de formació previ a la incorporació.
 • 12.09.2018
  CAMBRER/A DE PISOS
  Neteja general d'habitacions i espais comuns d'hotel de 3 estrelles situat a Molins de Rei.
 • 06.09.2018
  ASSISTENT DIRECTOR COMERCIAL
  Empresa de distribució de productes d'automoció cerca Assistent del director comercial, per realitzar escandalls, ofertes, relació amb els clients i proveïdors.
 • 06.09.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA
  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Vallirana. Es requereix titulació acreditativa.
 • 10.07.2018
  CUIDADOR/A PERSONES AMB DISCAPACITAT
  Residència per persones amb discapacitat intel·lectual cerca cuidador/a per realitzar les següents tasques: dutxes, higienes, canvi de bolquers, àpats, activitats educatives i de lleure.
 • 19.06.2018
  OPERARI/ÀRIA
  Empresa de fabricació i distribució d'eines de tall, cerca operari/ària de fabricació mecànica. Les tasques a realitzar són fabricar i esmolar eines de tall mitjançant màquines de control numèric (Walter i Anca). Es requereix formació en fabricació mecànica. Possibilitat de promoció dins de l'empresa. No es descarten candidatures per motius econòmics.
 • 05.09.2018
  MAGATZEM
  Mosso/a magatzem i envasador/a de producte. Preparació de la logística d'envasat i portar la màquina envasadora. Feina que requereix esforç físic. imprescindible disposar de carnet de carretons i PRL.
 • 05.09.2018
  CONDUCTOR/A CISTERNA
  Conductor/a camió cisterna, per ruta nacional amb pernocta. Carnet de conduir C+E
 • 05.09.2018
  COORDINADOR/A CASAL JOVES
  Coordinador/a Casal Joves. Experiència en la dinamització i gestió d'equipaments juvenils. Coneixement de l'entorn municipal. Coordinació de l'equip i de les activitats. Elaboració d'un programa anual de funcionament d'acord amb les directrius del Programa de Joventut. Redacció i aportació de propostes sobre les eines de gestió del Casal. Participar en la definició, desenvolupament i actualització de la Cartera de Serveis del recurs. Seguiment d'indicadors de les activitats. Generar i donar suport a processos de grup, tendències d¿autoorganització i participació entre la població adolescent i jove. Facilitar un marc d'educació per a la participació en la vida social i cultural de les persones usuàries del Punt Jove, integrant-los en la pròpia gestió. Recollir indicadors per a l'elaboració de la memòria anual del servei.
 • 03.09.2018
  FORNER/A
  Oficial forner/a per elaboració de pa, paneteria i altres productes de forneria.
 • 03.09.2018
  AUXILIAR ADMINISTRATIU
  Auxiliar Administratiu per realitzar tasques administratives genèriques. És necessari disposar de coneixements de comptabilitat i tenir nivell alt d'angles.
 • 03.09.2018
  OPERARI/ÀRIA PREMSA
  Oficial especialista premsa, estampació de peces metàl·liques per deformació en fred. Muntatge i desmuntatge de matrius en premsa, habituat a treballar amb eines de control segons norma ISO. Persona dinàmica, responsable i organitzada
 • 30.08.2018
  MONITOR/A DE MENJADOR
  Monitor/a de menjador i d'activitats adreçades a nens i nenes en aquest espai escolar. La durada del contracte és per tot el curs escolar. Imprescindible disposar del titol de monitors del lleure.
 • 29.08.2018
  NETEJA INDUSTRIAL
  Neteja d'una comunitat de propietaris ubicada a Sant Feliu de Llobregat. Possibilitat d'ampliar la jornada a altres comunitats de Sant Feliu o Barcelona.
 • 28.08.2018
  EDUCADOR/A SOCIAL
  Intervenció amb persones i famílies en risc d'exclusió social i en situació de vulnerabilitat residencial. Àmbit d'habitatge social. Es valorarà la capacitat propositiva i resolutiva, la bona comunicació, les habiltiats de mediació i resolució de conflictes, el treball en equip i la col·laboració, la flexibilitat i l'adaptació al canvi, així com la capacitat organitzativa.
 • 22.08.2018
  DEPENDENT/A FRUITERIA
  Atenció als clients, reposició i col·locació de producte, cobrament, ordre i neteja de la botiga.
 • 02.08.2018
  PROMOTOR/A
  Promotor de socis (Creu Roja, AECC, FJC, WWF) S'ofereix formació a càrrec de la empresa. Sou fix més comissions.
 • 26.07.2018
  ADMINISTRATIU/IVA COMERÇ EXTERIOR
  Empresa de distribució de productes d'electrònica i telecomunicacions cerca administratiu/va comercial export. Dins del departament d'exportació realitzarà tasques comercials a nivell internacional. Anglès imprescindible i francès valorable. Disponibilitat per viatjar puntualment.
 • 26.07.2018
  DISSENYADOR/A DE PÀGINES WEB
  Programació en PHP, CSS3, JQuery, Bootstrap, HTML5, Ruby... tot en responsive Layout i tenint en compte el SEO/SEM.
 • 26.07.2018
  OPERARI/ÀRIA
  Operari/a, producció i muntatge de peces i parts a línia de producció. Embalatge i preparació de comandes. Es requereix organització i ordre, proactivitat, destressa manual i rapidesa. Contracte de 6+6 mesos. Sou net.
 • 24.07.2018
  AUXILIAR TALLER
  Empresa de manipulació de productes de paper i cartró, cerca Auxiliar Taller, per realitzar les següents tasques: recepció i entrega del material, manipulació i tasques auxiliars de taller. Sou segons conveni.
 • 19.07.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA
  Residència de gent gran cerca dos auxiliars de geriatria o infermeria per atenció als residents. Sou segons conveni.
 • 18.07.2018
  AUXILIAR DE GERIATRIA
  Atenció a les persones usuàries en el suport a la realització de les AVD: higiene, alimentació, activitats lúdiques, medicació, canvis posturals. Seguint el model d'atenció centrat en la persona i basat en la seva història de vida
 • 13.07.2018
  NETEJA INDUSTRIAL
  Empresa de producció i elaboració de productes de forn i pastisseria cerca netejador/a per realitzar tasques de neteja general de la fàbrica.
 • 12.07.2018
  SEGURETAT I VIGILÀNCIA
  Empresa de seguretat privada cerca vigilant de seguretat amb TIP per realitzar tasques de vigilància i control d'accessos de diferents centres públics (SEPE, INSS).
 • 12.07.2018
  SOLDADURA
  Empresa de distribució i manteniment de xarxes de gas cerca Ajudant de soldador amb experiència prèvia amb radials o amoladores. Es valorarà tenir formació complementària i/o similar. Valorable experiència amb el maneig de grues de ganxo.
 • 10.07.2018
  OPERARI/ÀRIA
  Ajudant d'oficial 1a. Producció i muntatge de mobiliari de fusta i metacrilat. aparadors, rètols, prestatges, expositors. Utilització d'eines de talls, trepant, cargolat. Contracte d'obra i servei amb possibilitats de continuïtat. Experiència imprescindible.
 • 06.07.2018
  CONDUCTOR/A
  Empresa de mudances i guardamobles cerca xofer per fer tasques de càrrega i descarrega, embalatge, muntatge mobiliari. Zona de treball Barcelona i Baix Llobregat. S'ofereix contracte de 6 mesos i possibilitat d'indefinit.
 • 05.06.2018
  SOLDADURA
  Soldador/a amb experiència per fabricació de productes de planxisteria amb soldadura TIG/MIG. Manipulació d'acer inoxidable i xapa fina. Capacitat per interpretar plànols. Mecanitzat de peces.
 • 28.06.2018
  MAGATZEM
  Empresa de compra i venda de components electrònics cerca mosso magatzem per realitzar tasques de preparació de productes, realització de comandes, control d'estoc...etc. Es valorarà disposar del carnet de carretons elevadors.
 • 22.06.2018
  OPERARI/ÀRIA
  Seguiment de producció de peces metàl·liques, preparació màquina (sense programació) i control de la peça fabricada. Coneixements de torn i fresa per màquina de control numèric i centre de mecanitzat; lectura de plànols, utilització d'eines de mesura i control. Es cerca una persona interessada i motivada en promocionar-se en el sector.
 • 20.06.2018
  FUSTERIA
  Fuster/a per realitzar feines en taller de fusteria amb esquadradora, muntatge de mobles en banc i d'estands en fires. Disponibilitat per desplaçar-se puntualment i fer treballs fora d'horari que es compensaran com a hores extres.
 • 20.06.2018
  RESPONSABLE DE SERVEIS
  Responsable Servei Tècnic de reparació i post-venda per empresa de distribució de productes de fred industrial. Tasques: realització de pressupostos i comandes, contactes amb clients i proveïdors a nivell nacional i internacional, gestió i seguiment d'incidències amb clients. Es requereix domini de l'idioma anglès.
 • 18.06.2018
  FUSTERIA METÀL.LICA
  Peó muntador d'alumini i construccions metàl·liques. Cal que disposi del curs de PRL (20 h). Treballarà els mesos d'estiu.
 • 14.06.2018
  CUINER/A
  Cuiner/a per elaboració menús, entrepans i amanides, així com ocupar-se de l'ordre i la neteja de la cuina.
 • 14.06.2018
  AUXILIAR DE CUINA
  Auxiliar de cuina i atenció al client. Ajudar en la elaboració de plats a la cuina i atendre als clients a a les taules.
 • 14.06.2018
  FUSTERIA
  Es cerca oficial de fusteria per la fabricació de mobles i muntatge.
 • 13.06.2018
  INSTAL.LACIONS TÈRMIQUES
  Tècnic reparador postvenda, servei tècnic de calderes a gas. Imprescindible carnet de cotxe. Cotxe d'empresa i zona de treball Baix Llobregat i Garraf.
 • 13.06.2018
  RESPONSABLE TRANSIT LOGISTICA
  Responsable de logística i trànsit. Control de les expedicions i suport a conductors
 • 13.06.2018
  ESTÈTICA
  Centre d'estètica ubicat a Sant Feliu cerca esteticista per realitzar tasques de manicura, pedicura, massatges, tractament corporals..etc. És valorarà experiència al sector de l'estètica.
 • 12.06.2018
  ADMINISTRATIU/IVA
  Administratiu/va per coordinació d'operàries de neteja, tasques de control administratiu, arxiu, gestió de comandes. Guàrdies un cop al mes atenent a telèfon mòbil de l'empresa que es gratificaran apart.
 • 06.06.2018
  INSTAL.LACIONS ELÈCTRIQUES
  Oficial de 3a o ajudant encarregat per instal·lacions de sistemes de protecció contra incendis, instal·lació tuberia de ferro i detecció electricitat. Imprescindible tenir formació en riscos Laborals.
 • 01.06.2018
  CUIDADOR/A 3a EDAT
  Cuidador/a a domicili per tenir cura de 2 persones grans, una donat sense problemes de mobilitat i un home amb dificultats de moviment. Realitzarà tasques de neteja, planxa, higienes, control medicació, acompanyaments,etc. Es valorarà disposar de carnet de conduir.
 • 01.06.2018
  SOLDADURA
  Oficial 1a: construcció i reparació d'estructures metàl·liques: escales, baranes, tanques. Utilització de troqueladora, plegadora, cisalla. Soldadura d'electrode i fil.
 • 30.05.2018
  TÈCNIC/A EN RISCOS LABORALS
  Tècnic/a superior de prevenció de riscos d'empresa de neteja industrial.
 • 30.05.2018
  DEPENDENT/A FLORISTERIA
  Floristeria cerca ajudant de dependent/a per fer tasques de neteja i manteniment de les instal·lacions, preparació de comandes, recollida de productes al mercat, algunes entregues amb furgoneta o moto.
 • 28.05.2018
  CAMBRER/A
  Restaurant cerca cambrer/a per realitzar les següents tasques: atenció al client, fer comandes, servir taules, utilitzar TPV.
 • 24.05.2018
  CONFECCIÓ
  Cosidor/a per confecció de fundes de seients amb màquines overlock i plana amb teixit de punt, pvc, polièster i multicapa. Contracte temporal per obra i servei.

Novetats a les xarxes socials

Voluntariat per la llengua

GeoPortal

Cementiri

Equipaments de la ciutat