Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/02/2021 01:25:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Nova flexibilització de les mesures de contenció de la COVID-19

El PROCICAT ha anunciat la flexibilització de les mesures vigents per a la contenció dels contagis per coronavirus a partir del dilluns 1 de març. La mesura més destacada és la reobertura, només entre setmana, dels centres comercials i altres establiments comercials. 

Subvencions Covid-19 per a empreses que gestionin sales de música en viu

Ja es poden sol·licitar subvencions per a les despeses de funcionament d'entitats i empreses que gestionin sales amb programació estable de música durant la crisi de la Covid-19. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 10 de març de 2021.

Coneixes els serveis que t'ofereix la borsa de treball del Servei Local d'Ocupació?

El Servei Local d'Ocupació ofereix diversos serveis a les persones inscrites a la borsa de treball: accés a ofertes de feina, programes de formació i ocupació, recursos per a la millora de la seva ocupabilitat, etc. La inscripció està oberta.

Ajuts extraordinaris al sector de l'activitat física i l'esport a causa del coronavirus

La Generalitat ha publicat les bases per a la concessió d'ajuts extraordinaris i d'emergència per al sector de l'activitat física i l'esport, com a conseqüència de la crisi sanitària, econòmica i social de la COVID-19. La convocatòria està pendent de publicació.

Autoformació online per a la recerca de feina amb l'AMB, Barcelona Activa i la Diputació de Barcelona

Barcelona Activa, AMB i la Diputació de Barcelona ofereixen 25 càpsules d'autoformació que es poden cursar online per tal de millorar ocupabilitat de les persones que cerquen feina o que vulguin millorar les seves competències. Els continguts d'aquestes píndoles complementen la formació que ja ofereix el Servei Local d'Ocupació de manera estable.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera
Salta a la part superior