Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

24/06/2018 20:54:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Sant Feliu Innova
Web 2.0

Codi ètic SantfeliuSfera

La intenció de la SantfeliuSfera és fer comunitat, aglutinant les bitàcoles produïdes per santfeliuencs i santfeliuenques, o de temàtica relacionada amb la ciutat. És per això que s'inclouran aquells blocs detectats que es corresponguin amb els criteris d'admissió i que compleixin uns requisits mínims de convivència.

  • Els responsables de bitàcoles que compleixin els criteris d'admissió podran sol·licitar la seva inclusió a la santfeliusfera, enviant un correu a santfeliusfera@santfeliu.cat, indicant el nom del bloc, adreça web, nom de la persona responable i la categoria a la qual correspon el bloc.
  • Les bitàcoles incloses a la SantfeliuSfera poden sol·licitar lliurement la seva exclusió de l'eina a la següent adreça de correu electrònic: santfeliusfera@santfeliu.cat
  • L'Ajuntament no es responsabilitza de l'exactitud, veracitat, exhaustivitat, actualitat i seriositat de cap informació escrita pels responsables dels blocs inclosos a la SantfeliuSfera, ni dels seus comentaristes. Tampoc es responsabilitza de les accions subsegüents preses com a resultat d'aquests escrits i/o comentaris. Tots els escrits i comentaris reflecteixen només el punt de vista de les persones autores, les qüals són les úniques responsables del seu contingut
  • L’Ajuntament no controla ni garantitza l’absència de programari maliciós (virus informàtics, programari espia, etc.) en les bitàcoles incloses a la SantfeliuSfera. Els usuaris poden trobar eines gratuïtes de seguretat informàtica en la següent adreça: www.osi.es/econf/ Protegete/Protege_tu_PC/Utiles_Gratuitos
  • Les bitàcoles que continguin declaracions o comentaris calumniosos, amb voluntat d'incitar a l'odi racial, contraris a la legislació vigent o a la Declaració Universal dels Drets Humans seran excloses de la SantfeliuSfera.
  • Les aportacions es faran sempre des del respecte. Els blocs que incloguin textos redactats amb voluntat d'ofendre, que utilitzin un llenguatge groller amb aquesta finalitat, o que atemptin contra els drets a l'honor, la intimitat personal i familiar i a la imatge de les persones seran exclosos de la SantfeliuSfera. Aquests criteris també s'aplicaran al nom de la bitàcola i al seu identificador en la xarxa (URL).
  • Els usuaris que detectin l'incompliment d'aquestes normes bàsiques de convivència poden manifestar-ho a l'adreça electrònica: santfeliusfera@santfeliu.cat
  • L'Ajuntament no es responsabilitza de la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la SantfeliuSfera, allotjada en servidors externs a l'Ajuntament.
  • L'Ajuntament s'encarrega de donar d'alta o de baixa els blocs, segons els criteris anteriors, i no intervé en l'apartat “Actualització”. És un sistema automàtic qui situa al capdavant les actualitzacions dels blocs inscrits a la SantfeliuSfera.
  • Les activitats conegudes com a Bombing, enteses com la introducció artificial d'una única notícia o comentari aprofitant-se del funcionament automàtic de l'eina, amb la voluntat d'alterar la diversitat de continguts que apareixen a la SantfeliuSfera, no estan permeses.
Link to ObjectExecute action