Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
20/01/2020 04:38:04

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Pàgina d'inici del web municipal

Ofertes de treball

Ofertes de treball
Plega widget: Ofertes de treball
 • 17.01.2020
  TÈCNIC/A EN RISCOS LABORALS

  Tècnic/a PRL per gestionar tota la documentació relacionada amb la CAE de l'empresa. Demanar i verificar tota la documentació de tot el personal i empreses concurrents en els esdeveniments de l'empresa. Mantenir, gestionar i adequar els processos relacionats amb la OHSAS 18001, ajudant en el canvi per actualitzar a ISO 45001. Realitzar activitats d'informació i formació bàsica de treballadors. Imprescindible coneixements de paquet office i d'aplicatius de gestió documental con Ctaima o e-coordina.

 • 16.01.2020
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de formació no reglada cerca auxiliar administratiu/iva per realitzar les següents tasques: preparar documentació, expedients de formació, fotocòpies dossiers, gestionar bonificacions,... Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 15.01.2020
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de serveis de transports cerca auxiliar administratiu/iva per realitzar les següents tasques:facturació, qualitat i riscos laborals, gestió d'assegurances, reclamació bancària, remeses bancàries,.... Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 13.01.2020
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa cerca auxiliar administratiu/iva per realitzat les següents tasques: atenció al client, gestionar i ampliar cartera de clients. Es requereix domini de l'Office, orientació al client i habilitats comercials. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 10.01.2020
  RECEPCIÓ I ATENCIÓ TELEFÒNICA

  Empresa del sector de serveis tècnics d'enginyeria cerca recepcionista / auxiliar administratiu/va per realitzar les següent funcions: tasques relacionades amb la recepció, així com atendre les necessitats de cooperació de les funcions de la resta de departaments. Es requereix nivell mig d'Outlook i Office. Valorable estar en possessió del Certificat de discapacitat igual o superior al 33% . Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 09.01.2020
  TÈCNIC/A RRHH

  Empresa del sector de la neteja cerca tècnic/a Laboral per fer les següents tasques: altes, baixes, modificacions contractuals, control de PRL, actualització i gestió de plataformes, gestió de documentació contractual, comunicació directa amb els treballadors, nòmines, liquidacions i resolució d'incidències, gestió integra de seguretat social. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 08.01.2020
  MAGATZEM

  Empresa cerca envasador/mosso magatzem per realitzar les següents tasques: envasar fruita i verdura ecològica, carrega i descàrrega de caixes i picking. Treballar en magatzem i càmera (7-9º C). Es valorarà disposar del carnet de carretoner i de manipulador d'aliments. Imprescindible disposar del certificat d'exclusió social.

 • 08.01.2020
  TÈCNIC/A INFORMÀTIC/A

  Tècnic/a de suport informàtic, per muntatge de nous equips, millora de cablejat dels llocs de treball, recepció de material informàtic i manteniment de l'inventari, assistència de primer nivell al magatzem extern.

 • 03.01.2020
  ADMINISTRATIU/IVA LOGÍSTICA

  Empresa del sector logístic cerca administratiu/va per realitzar les següents tasques:gestió de comandes, fulles de control de rutes, precintes, informes, gestió de correu electrònic, incidències en les rutes, paquets sense tèrmica, etc. Tràmits d'incompliment dels serveis, càrrecs extraordinaris i sancions a les agències en la xarxa. Realització d'informes per a gerència (estàndard de qualitat i control de serveis). Combinar funcions d'administració amb moviment de paqueteria en la zona de logística. Es valorarà disposar del certificat de discapacitat mínim del 33%.

 • 27.12.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Tècnic/a d'atenció sociosanitària al Centre de Dia, atenció directa a les persones usuàries, realització de tallers, serveis de dutxes, suport a l'alimentació, administració de medicació, acompanyaments i supervisió als WC, ordre i manteniment de les zones d'activitat de les persones usuàries. Valorable carnet de conduir.

 • 20.12.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Auxiliar administratiu/va per coordinació proveïdors externs, resolució d'incidències, gestió amb transportistes,... Valorable francès, italià, alemany,... Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 17.12.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa de distribució i venda de productes d'alimentació cerca auxiliar administratiu/iva per realitzar les següents tasques: atenció telefònica, comandes i seguiment dels enviaments, facturació, revisió d'arxiu i documentació, resolució d'incidències i tasques d'auxiliar de logística. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 17.12.2019
  CONTROL DE QUALITAT

  Tècnic/a control de qualitat i gestió documental. Es valorarà aportació en química orgànica, química analítica, GC/FID, GC/MS, síntesis química, mètodes d'anàlisis, Se tendrá en cuenta la aportación que pueda hacer en Química orgánica, Química analítica, GC/FID, GC/MS, síntesis química, métodos de análisis. Imprescindible experiència en cromatografía.

 • 17.12.2019
  CAMBRER/A

  Cambrer/a per a bar-restaurant. Menús i carta. Comandes, servir taules, utilitzar TPV.

 • 13.12.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions de sistemes de climatització cerca Ajudant de manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes.

 • 09.12.2019
  INFERMERIA

  Centre residencial de la gent gran cerca infermer/a per tasques pròpies del càrrec.

 • 10.12.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Empresa de distribució de medicaments, cerca Administratiu/va comercial per emissió de trucades a clients (farmàcies i parafarmàcies), gestió telefònica. Seguiment de comandes, prospecció, ofertes, captació i porspecció de nous clients, gestió de bases de dades, resolució d'incidènces, coordinació amb equip. Es necessiten habilitats comercials i comunicatives.

 • 09.12.2019
  ADMINISTRATIU/IVA COMPTABLE

  Empresa de fabricació d'articles d'escriptura cerca administratiu/iva comptable per les següents tasques: cobraments i pagaments, realització cicle comptable i fiscal, tancament comptable i comptabilitat analítica. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 09.12.2019
  AUXILIAR DE GERIATRIA

  Auxiliar de geriatria per a residència de gent gran situada a Corbera. Es requereix formació especialitzada i vehicle.

 • 04.12.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va, s'encarregarà de gestionar la cartera de clients del despatx en l'àmbit laboral (assessorament al client, confecció de nòmines i contractes, gestió de RLC, RNT I CRA, etc). Realitzarà tasques administratives i de recolzament a la secció comptable. Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 03.12.2019
  TÈCNIC/A COMPRES

  URGENT Empresa de desenvolupament i fabricació de productes del sector d'automoció cerca tècnic/a compres per realitzar les següents tasques: sol·licitud d'ofertes i selecció de proveïdors, planificació de demanda i seguiment d'aprovisionaments per garantir la producció i recanvis a clients,seguiment de les entregues i temps necessari, control òptim i valoració de estocs.

 • 03.12.2019
  OPERARI/ÀRIA

  URGENT Empresa de desenvolupament i fabricació de productes del sector d'automoció cerca operari/ària de producció per muntatge de subconjunts i components de vehicles, verificació i rectificació de components per qualitat, eines de muntatge. Es requereix mínim 1 any d'experiència com a operari/ària en cadena de muntatge de components de vehicles.

 • 03.12.2019
  OPERARI/ÀRIA

  Empresa de disseny i fabricació de material electrònic cerca operari/ària per verificar plaques d'electrònica, inserir components electrònics de convencional, registrar produccions i reparar plaques d'electrònica. ES requereixen coneixements de màquines de muntatge de components electrònics SMD i soldadura per ola.

 • 29.11.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  URGENT Empresa distribuïdora de productes cerca administratiu/va per fer les següents tasques administratives: atenció telefònica, gestió de clients, suport facturació, gestió correu electrònic,...etc. Es valorarà disposar de nivell mig d'anglès.

 • 29.11.2019
  CAMBRER/A

  Restaurant cerca ajudant cambrer/a per servei de taules, neteja copes, coberts, etc,...

 • 27.11.2019
  MAGATZEM

  Operari/ària de magatzem per càrrega i descàrrega de camions, envasat de garrafes, organització de magatzem, neteja de dipòsits, ubicació material al magatzem. Imprescindible disposar de carnet carretons vigent.

 • 27.11.2019
  TELEMÀRQUETING

  Empresa del sector químic cerca persona per a incorporar al Call Center de l'empresa. Tasques a desenvolupar: Realitzar trucades oferint el producte (producte líquid mediambiental), concertar visites als comercials i atenció telefònica post venta als clients. Contracte per baixa de paternitat. Es valora el carnet de conduir i el vehicle propi.

 • 27.11.2019
  COMERCIAL

  Empresa del sector químic cerca comercial per realitzar visites concertades prèviament per tot l'àmbit nacional, i redacció d'informes a la direcció. Sou segons conveni més quilometratge i dietes.

 • 27.11.2019
  QUÍMIC/A

  Es cerca una persona resident a la zona del Baix Llobregat per treballar de químic/a. Tasques a desenvolupar: Anàlisi del producte fabricat, comprobació dels paràmetres segons les normatives de qualitat, preparació de la dissolució patró, realitzar informes i raports sota supervisió. Possibilitat que sigui estudiant de Grau de química en els darrers cursos de la carrera o que l'hagi finalitzat recentment.

 • 22.11.2019
  SOLDADURA

  Empresa de fabricació material sanitari, cerca soldador TIG en acer inoxidable de petits espessors de 1 a 1,5 mm. Es requereix coneixements d'interpretació de planells de fabricació.

 • 21.11.2019
  INFERMERIA

  Residencia Geriàtrica cerca infermer/a per realitzar tasques de tipus assistencial relacionades amb l'àrea d'infermeria per a caps de setmana alterns.

 • 19.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Empresa del sector de la siderometalúrgica cerca auxiliar administratiu/va per realitzar les següents tasques administratives: atenció telefònica, prefacturació, seguiment comandes,...etc. S'ofereix contracte de baixa de maternitat (5-6 mesos).

 • 13.11.2019
  AUXILIAR ADMINISTRATIU

  Assessoria jurídica cerca auxiliar administratiu/iva per realitzar les següents tasques: recepció de documents, atenció telefònica, atendre visites, arxiu de documentació, tramitació d'expedients i actualització d'agenda. ES requereix coneixements del full de càlcul (Excel). Programa 30 Plus. Per a poder inscriure's en aquesta oferta és imprescindible tenir 30 anys o més, estar a l'atur i inscrit/a a l'OTG de Sant Feliu i no estar duent a terme cap acció formativa.

 • 13.11.2019
  ADVOCAT/ADA

  Assessoria jurídica cerca estudiant o graduat en dret per realitzar les següents tasques: confeccionar demandes, estar en contacte amb jutjats, realitzar captació de clients, suport assessorament general, elaboració d'informes. Es requereix llicenciatura o està cursant estudis de dret.

 • 12.11.2019
  MATRICER/A

  Oficial especialista, experiència manteniment correctiu de matrius de tall i embutició. Autonomia en la posada a punt de premsa de producció. Coneixement de màquines i eines com fresadora, torns, rectificadores i foradadora. Pont grua. Valorable experiència en soldadura Tig/Mig. Dependrà directament del responsable de matriceria. Es requereix carnet de carretoner

 • 06.11.2019
  TÈCNIC/A D'ASCENSORS

  Tècnic/a de manteniment d'ascensor en diferents categories (aprenent, oficial de 1a, 2a i 3a). Funcions principals a realitzar: manteniment preventiu i correctiu dels ascensors assignats; realització d'inspeccions periòdiques; donar suport tècnic davant possibles avaries. Imprescindible: Certificat de manteniment d'ascensors. Es busca una persona organitzada, detallista i amb motivació pel sector.

 • 06.11.2019
  INFERMERIA

  Infermer/a per treballar a una residència i centre de dia. Les funcions a realitzar estaran relacionades amb l'atenció assistencial de les cures sanitàries i d'infermeria de les persones residents i usuàries del centre de dia. Cerquen una persona empàtica, compromesa, que li agradi treballar en equip i que tingui voluntat de millora continua.

 • 31.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA

  Administratiu/va per atenció telefònica, coordinació i gestió de comandes de recanvis nacionals i internacionals, generació d'albarans, coordinació i gestió de transport i logística.

 • 29.10.2019
  FRED INDUSTRIAL

  Empresa d'instal·lacions i manteniment de sistemes de climatització cerca frigorista oficial de primera per fer el manteniment i instal·lacions de climatització d'edificis i vivendes. Es requereix experiència com a frigorista i disposar del permís de conduir B per poder fer desplaçaments amb cotxe d'empresa per la comarca del Barcelonès.

 • 23.10.2019
  LAMPISTA

  Oficial 1a o 2a per treballs de fontaneria, aire condicionat i electricitat per a particulars, comunitats i empreses.

 • 09.10.2019
  DEPENDENT/A FRUITERIA

  Fruiteria cerca ajudant d'encarregat de botiga per realitzar les següents tasques: muntatge i recolliment del gènere de la botiga (apilar caixes i amb carretó ficar i treure de la càmera refrigeradora). Temporalment anar a collir al camp i repartir comandes a domicili.

 • 08.10.2019
  GESTOR/A DE COMPTES

  Visites comercials, elaboració d'ofertes, seguiment, negociació i tancament de comandes, fidelització de clients, estudis de mercat. Es valorarà l'experiència com a comercial de vendes o responsable de compres. Es necessita un nivell alt d'anglès. Capacitat de compromís, responsabilitat, vocació comercial i de treball en equip. Disponibilitat per viatjar.

 • 01.10.2019
  ADMINISTRATIU/IVA D'OBRA

  Empresa de disseny de cablejat necessita suport administratius per al cap de projecte. Imprescindibles coneixements del sector de les telecomunicacions i coneixements del disseny del cablejat de la fibra òptica. Persona acostumada a treballar amb plànols. el lloc de treball està a Sant Feliu però el projecte hi és al Regne Unit.

 • 27.09.2019
  ADMINISTRATIU/IVA DEP. COMERCIAL

  Administratiu/va Comercial amb italià mig-alt per atenció clients, proveïdors, gestió comandes, mostres, seguiment d'incidències. Es valorarà l'experiència com a assistent comercial, comercial de vendes o assistent de compres. També es valorarà la proactivitat, la capacitat d'organització, la responsabilitat i la capacitat d'aprenentatge.

 • 25.09.2019
  AUXILIAR DE CUINA

  Auxiliar de cuina avançada, per ajuda a preparació de plats freds, torrades i neteja del lloc de treball. Imprescindible experiència, dinamisme, organització i capacitat de treball en equip.

 • 19.09.2019
  DEPENDENT/A DE COMERÇ

  Dependent/a de comerç, atenció al client, reposició i ubicació de gènere, caixa i gestió de targeta client. Preparació de paquets i regals, neteja i adequació de la botiga.Es valora la visió comercial, capacitat de resolució, escolta activa de la clientela. Imprescindible experiència. Campanya de Nadal.

 • 18.09.2019
  TÈCNIC/A

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a de Gestió (A2). Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 16.09.2019
  TÈCNIC/A EN FORMACIÓ

  OFERTA PUBLICA: Tècnic/a del Programa FOAP. Consultar les bases a www.santfeliu.cat Tal i com estableix l'article 38 de l'Ordenança de Transparència i administració electrònica de l'Ajuntament, les sol·licituds per participar en qualsevol procés selectiu convocat per l'Ajuntament de Sant Feliu, s'hauran de fer per mitjans electrònics. Trobareu més informació, en el tràmit específic de participació en processos de selecció de personal de l'Ajuntament.

 • 17.09.2019
  PEÓ

  Viver requereix peó/ona per realitzar les següents tasques: manipulació de plantes al laboratori en cabina de fluxe laminar. S'ofereix contracte temporal i posteriorment indefinit. Es requereix permís de conduir i vehicle propi.

 • 04.09.2019
  FORNER/A

  Fleca cerca oficial forner/a per elaboració de pa artesà i altres productes de forneria.

Enllaços destacats

 • Soterrament
 • Seu electrònica
 • Agenda
 • Ocupació. Ofertes, recursos, serveis
 • Portal de transparència
 • Pressupostos
 • Decidim
 • PAM 2019-2023

Novetats a les xarxes socials

Selector de widgets

Enllaços dinàmics destacats

 • Enllaç a la pàgina Mapa Infoparticipa amb l'avaluació de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat l'any 2018
 • Top 10 Administració Oberta 2018
 • Enllaç al Geoportal de l'Ajuntament de Sant Feliu de Sant Feliu de Llobregat
 • El Butlletí
 • Cementiri