Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Actualitat

  Accedir al canal RSS de Actualitat
  Canvi de presidencia de l'AEPLA

   L'Associació d'empresaris dels polígons d'activitat econòmica de Sant Feliu de Llobregat (AEPLA), en Assemblea Extraordinaria el passat 20 de juny, va escollir nou President i va renovar els càrrecs de la junta. El  President sortint Sr. Alejandro Perez, gerent de l'empresa Dallant,  va comunicar la seva dimissió i va prendre el relleu el Sr. Joan Soler director de l'empresa Soler i Sauret.

  Cloenda del PFI-Pla de Transició al Treball. 2018-2019

  El dimarts 2 de juliol, va tenir lloc al Palau Falguera, l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que han cursat els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball a Sant Feliu de Llobregat.

  Persones usuàries del programa UBICAT realitzen visites al CFA Mestre Esteve Aula Sant Feliu i SantFeliu Innova

  El programa Ubicat del SOC és un programa d'acompanyament a la inserció laboral amb diferents línies d'acció: orientació personalitzada, accions grupals i accions de coneixement del l'entorn social i laboral. És en aquest conjunt final d'accions on s'emmarquen aquestes visites molt bén valorades per les persones participants. 

  Subvencions Comerç 2019 del CCAM de la Generalitat de Catalunya

  El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) del Departament d'Empresa i Coneixement ha publicat la nova línia d'ajuts per a empreses i autònoms.

  Del 8 de juliol i fins el 31 de desembre de 2019 es podrán acollir als ajuts per a la nova implantació de comerços, la millora dels establiments i la instal·lació de sistemes de "Click

  Més informació

   

  Sant's Market, el nou esdeveniment del comerç local

   El Parc de Torreblanca es va omplir de comerç el 29 de juny!

  La primera edició del Sant's Market va mostrar l'oferta comercial i de serveis de les ciutats de Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern .

  PrimeraRetrocés ràpidAnterior
  123456789
  SegüentAvanç ràpidDarrera