Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Tancament temporal d'equipaments i atenció digital i telefònica a la ciutadania

D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, se suspèn temporalment l'atenció presencial als equipaments de la ciutat. D'aquesta manera, el Centre Can Maginàs i l'Aula Sant Feliu suspenen les seves activitats.

Informació sobre el bo social elèctric per a persones autònomes (actualització)

El Govern central ha regulat la forma en que les persones treballadores autònomes que hagin cessat la seva activitat o que la hagin vist reduïda per l'actual crisi de la COVID-19 podran sol·licitar acollir-se a un bo social elèctric per a gaudir d'un descompte en la factura de la llum.

Ajut per a persones autònomes de fins a 2.000 € de la Generalitat de Catalunya (actualització)

La Generalitat de Catalunya atorga ajuts de fins a 2.000 euros per a les i els autònoms/es que hagin hagut de tancar durant el període de confinament i que acreditin la reducció involuntària de la facturació. A partir del 6 d'abril es podrà sol·licitar aquest ajut.

Procediment per a sol·licitar la prestació extraordinària per autònoms i autònomes (actualizació)

El Govern central va aprovar la setmana passada un paquet de mesures extraordinàries per a treballadors i treballadores per compte propi arran de la declaració de l'estat d'alarma davant la pandèmia pel COVID-19. Vols conèixer el procediment per sol·licitar la prestació extraordinària per a autònoms i autònomes.

Directori del petit comerç de Sant Feliu amb comanda i repartiment a domicili

L'Ajuntament habilita un espai per recollir aquells negocis santfeliuencs de productes i serveis bàsics que ofereixen recollida de comandes per telèfon i/o WhatsApp. Alguns també ofereixen repartiment a domicili.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera