Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Inici
Mostrar panell d'identificació
Mostrar cercador global

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Es presenten al teixit comercial de la ciutat els projectes del soterrament i la moneda local

El Centre Cívic Les Tovalloles va acollir el 20 de setembre dues sessions informatives adreçades al teixit comercial sobre les actuacions a curt termini del soterrament i el projecte de moneda local.

Formació per a empreses: Què és la Transformació Digital i com m'afecta en l'empresa?

Com afecta la digitalització a les empreses i com podem incloure la transformació digital en els procediments de l'organització i segons els rols de les persones? Taller de dues sessions adreçat a empreses, autònoms/es, emprenedors/es que es vulguin informar i sumar-se a aquesta tendència digital actual. 

Reunió virtual adreçada a empreses sobre el soterrament de les vies

El proper dijous 30 de setembre a les 10.30 hores, tindrà lloc una reunió virtual des de l'Oficina de Soterrament de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, amb l'objectiu d'informar al teixit empresarial del municipi de les obres iniciades per part d'ADIF i les implicacions que tindran a curt-mig termini a l'activitat diària de la ciutat.

Formació per a empress: La nostra empresa a les xarxes socials

Què ens poden aportar les xarxes socials a la nostra empresa? En aquest curs online de dues sessions, que tindran lloc els propers 16 i 17 de setembre, coneixerem l'ús que es pot fer de les diverses xarxes socials aplicat a les activitats de negoci. 

Sessió informativa per a la contractació en pràctiques de joves de Garantia Juvenil: 9 de setembre

L'ajuntament ha publicat cinc ofertes de pràctiques laborals adreçades a joves amb estudis universitaris de diferents perfils, inscrits/es en el Programa de Garantia Juvenil. Per a conèixer millor aquesta oportunitat laboral, podeu assistir a la sessió formativa que tindrà lloc el proper 9 de setembre a can Maginàs, per a la qual cal demanar cita prèvia.

Actualització 10/09: Nova sessió informativa 15/09

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera