Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action

Actualitat

Accedir al canal RSS de Actualitat
Seminari: "La nostra empresa a les xarxes socials (o fent negoci a través de les xarxes)"

Voleu saber com fer negoci a través de les xarxes socials? A més a més, voleu disposar d'una visió àmplia sobre les diverses xarxes socials, dels diversos usos que els hi podem donar i de com plantejar una estratègia de comunicació adequada a la vostra empresa?  Els propers dies 2 i 9 de març es realitzarà Seminari "Fent negoci a través de les xarxes socials", adreçat a persones emprenedores i empreses que vulgueu implantar o redefinir la seva estratègia de comunicació a les xarxes socials.

Calendari de formació en Creació i Gestió d'empreses 2020

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2020 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades.

Torna el SuperMes! a Sant Feliu

La campanya de promoció turística El SUPERMES, l'abril més divertit al Baix Llobregat! torna a Sant Feliu. Ja està obert el període perquè entitats i empreses presentin les promocions que duran a terme.

Us animem a presentar les vostres promocions AQUÍ!

Roses & Clothes: al febrer s'inaugura una botiga pedagògica a Sant Feliu

L'Aula Sant Feliu ha posat en marxa una botiga pedagògica en el marc del PTT-PFI d'Auxiliar de comerç i Atenció al públic. En dates concretes de febrer i març, qualsevol persona podrà passar per la botiga preparada a l'Aula Sant Feliu i bescanviar roba en bon estat per punts que els hi permetran adquirir altres peces de roba o accessoris.

 

Tres ofertes laborals en l'àmbit de l'estalvi energètic

L'Ajuntament de Sant Feliu convoca de nou un pla d'ocupació, amb tres ofertes de feina dins del projecte Connecta't a l'estalvi energètic: una com a assessor/a en estalvi energètic (perfil electricista) i dues com a informador/a en aquest mateix àmbit (perfil auxiliar administratiu/iva). Aquestes contractacions s'efectuaran en el marc de programa Treball als Barris, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

PrimeraRetrocés ràpidAnterior
123456789
SegüentAvanç ràpidDarrera