Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
17/08/2022 13:33:05

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

La Responsabilitat Social a les Empreses (RSE)

17/10/2013
Lectures: 1224
La Responsabilitat Social a les Empreses (RSE)

Es posa en marxa el Programa "Responsabilitat social: Un repte d'empreses i de ciutat" amb l'objectiu de capacitar als empresaris/àries a liderar i coordinar el procés d'incorporació de la RSE a les empreses com a mecanisme de promoció de la competitivitat i de compromís amb el territori.

Les actuacions incloses en el programa i adreçades a les empreses del municipi són les següents:

  • Master Class I "Beneficis i reptes de la Responsabilitat Social per a les Empreses". Dia 31 d'octubre . Lloc: Centre serveis El Pla. C. El Pla, 166. 
  • Master Class II "Beneficis i reptes de la Responsabilitat Social per a les Empreses"  Dia 7 de novembre . Lloc: Centre serveis El Pla. C. El Pla, 166.
  • Procés d'acompanyament a empreses en l'àmbit de la RSE mitjançant assessoraments individualitzats: elaboració de diagnosi de diferents àmbits d'actuació organitzativa, identificació de bones pràctiques, establiment d'objectius i accions de millora, definició de codis ètics...

Si esteu interessats en participar en alguna o algunes d'aquestes accions, poseu-vos en contacte amb el Centre Can Maginàs, tel. 93 685 07 83 o oise@santfeliu.cat .

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior