Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/07/2019 00:38:18

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  04/10/2016
  Lectures: 828
  11 d'octubre festiu local

  L'Ajuntament informa que segons la normativa comercial el dimarts 11 d'octubre, dia de festa local, únicament podran obrir els comerços de Sant Feliu de menys de 300 m² en el seu horari comercial habitual.

  Atès que la normativa d'horaris comercials catalana ha estat derogada per la llei estatal, l'Ajuntament de Sant Feliu ha d'aplicar la normativa estatal en aquesta matèria. Així, els establiments comercials de menys a 300 m² que no pertanyin a grups o cadenes de distribució podran romandre oberts en dies festius.

  En concret, la Llei 1/2004, de 21 de desembre d'Horaris Comercials, en el seu article 5.2, indica que "els establiments comercials disposen de plena llibertat per determinar els dies i hores en què romandran oberts al públic a tot el territori nacional, sempre i quan siguin establiments de venda de dimensió reduïda, disposin d'una superfície útil per a l'exposició i venda al públic inferior a 300 metres quadrats, exclosos els que pertanyin a empreses o grups de distribució que no tinguin consideració de petita o mitjana empresa segons la legislació vigent".

  Com a referència de la derogació esmentada, us informem que el ple del Tribunal Constitucional va admetrà a tràmit el dimecres 7 d'octubre de 2015 el recurs d'inconstitucionalitat promogut pel president del Govern contra el Decret-Llei de la Generalitat de Catalunya 7/2014, de 23 de desembre, que proposava la reforma de l'ordenació dels equipaments comercials a Catalunya.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar