Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/06/2018 05:34:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

21/02/2017
Lectures: 1049
Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2017

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2017 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades. 

És tracta de seminaris de curta durada en diferents àmbits de la gestió empresarial: TIC, gestió econòmica, màrqueting, jurídico-legal, innovació, RSE...

L'objectiu és formar a les persones emprenedores, comerciants, professionals i empresaris en aspectes bàsics per aconseguir que la seva empresa sobrevisqui als primers anys i creixi alhora que millora la seva competitivitat.

Aquestes accions, de caràcter gratuït, es realitzaran setmanalment i aniran alternant el lloc de realització entre els tres municipis.

És necessari fer inscripció. El formulari d'inscripció estarà disponible dies abans de la realització de cada activitat.

Per qualsevol dubte o aclariment cal contactar a través de correu electrònic: oise@santfeliu.cat o bé per telèfon 936850783.

 

Documents relacionats:
Calendari formatiu novembre2017
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action