Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

20/06/2018 05:26:15

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

29/06/2017
Lectures: 831
Es lliuren els diplomes als 42 joves que s'han format en els programes PFI-PTT 2017

Un total de 42 joves han rebut aquest dijous 29 de juny el certificat que acredita que han finalitzat amb èxit les accions formatives del Programa de Formació i Inserció (PFI)-Pla de Transició al Treball (PTT) que es va posar en marxa el setembre de 2016. L'acte de cloenda de la formació s'ha fet al saló dels Àustries del Palau Falguera, amb la presència de la regidora d'Empresa i Comerç, Maria Cinta Daudé i el coordinador de Formació Professional dels Serveis Territorials d'Ensenyament del Baix Llobregat, Xavier Aransanz, entre altres personalitats. 

Els joves participants, que tenen entre 16 i 21 anys, s'han format en diferents disciplines: auxiliars de fabricació mecànica, ajust i soldadura; auxiliars d'hoteleria, cuina i serveis de restauració i auxiliars de comerç i atenció al públic. 

Paral·lelament a la formació, més del 90% dels joves han pogut fer pràctiques en 28 empreses que han col·laborat amb el projecte. D'aquests, una desena dels alumnes seran contractats per algunes de les empreses on han fet les pràctiques. Es dona la circumstància també, que tots els joves que han finalitzat els estudis de PFI-PTT han manifestat la voluntat de continuar formant-se el curs vinent, ja sigui per obtenir el graduat en educació secundària en una escola d'adults, o bé cursant un cicle formatiu de grau mitjà.

Durant l'acte de cloenda del curs han intervingut representants de diverses de les empreses implicades en el projecte, com és el cas del director de l'hotel Tryp Apolo, Sergi Oriol; la directora de RRHH de l'Hotel Hilton Diagonal Mar, Natalia Guerrero, o la directora d'obra civil de l'empresa Sorigué, Cristina Pons. D'altra banda, també han participat a l'acte diversos ex alumnes de cursos del PTT a Sant Feliu que han explicat la seva experiència. 

Els PFI-Pla de Transició al Treball estan adreçats a nois i noies d'entre 16 i 21 anys, que no estiguin treballant, i que no hagin obtingut el títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent a efectes acadèmics.  

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action