Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

17/07/2018 22:52:37

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/07/2017
Lectures: 1217
La regidora Cinta Daudé participa en la cloenda dels projectes singulars de garantia juvenil

La regidora d'Activitat Econòmica i Ocupació, Cinta Daudé, ha participat aquest dijous 6 de juliol en la cloenda dels projectes singulars de garantia juvenil de la Fundació Futur celebrada a l'Auditori del Centre Cultural Bellvitge-Gornal de L'Hospitalet.

A l'acte, en què han participat els ajuntaments de Sant Feliu, L'Hospitalet i Sant Andreu de la Barca, s'han presentat els Projectes d'Ocupació Juvenil sobre horts i agricultura ecològica, cuina d'autor i noves tecnologies. També han participat les entitats col·laboradores Acción contra el hambre i la Fundació Obicex. Al final de l'acte s'ha fet el lliurament dels certificats i diplomes del curs que acrediten els participants de garantia d'horts, garantia de cuina i garantia de noves tecnologies.

La regidora Daudé ha presentat el projecte formatiu de Noves Tecnologies i 3D, ha destacat la qualitat dels participants "en el disseny de projectes per aplicar en la gestió de residus amb eines digitals" i els ha animat a tirar endavant els seus projectes.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action