Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

23/07/2018 17:30:14

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

08/09/2017
Lectures: 466
Es tanca el termini per sol·licitar ajuts municipals per a empreses i persones emprenedores al 2017

S'ha tancat el termini per sol·licitar aquests ajuts, tal com contemplen les bases reguladores de les subvencions Foment de l'empresa / Foment de l'ocupació del 2017  per exhaurir-se el pressupost assignat  a l'any en curs. A partir d'aquest moment el tràmit electrònic de sol·licitud queda tancat. 

Ajuts actuals d'altres administracions:

 - Foment de la incorporació de persones més grans de 45 anys al mercat de treball. Servei públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). Tràmit obert del 5 de setembre al 15 de novembre. 

Aquesta convocatòria té l'objectiu d'incentivar les empreses per impulsar la contractació i la creació d'ocupació de les persones majors de 45 anys que es troben en situació d'atur, apartades del mercat laboral i amb dificultats per reincorporar-s'hi. El SOC subvenciona els contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 mesos, tret de la contractació d'una persona discapacitada que podrà ser màxim de 18 mesos. La jornada laboral a subvencionar està entre el 50% i el 100%.

Accés al tràmit 

- Subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Generalitat de Catalunya.  Propera  convocatòria. 

Poden ser beneficiaris d'aquests ajuts els joves que abans de donar-se d'alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al programa de Garantia Juvenil i que tinguin més de 16 anys i menys de 30 anys en moment de sol·licitar la inscripció al programa.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar
Link to ObjectExecute action