Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
22/09/2018 22:40:45

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/09/2017
Lectures: 615
Oberta la inscripció per a comerços de la campanya "Compra sostenible"

 Des del dia d'avui i fins al 27 de setembre obrim el termini d'inscripcions per als comerços dels barris de La Salut i Can Calders que vulguin provar aquest servei sense cap cost. Aquesta prova pilot es desenvoluparà a l'octubre i un cop finalitzada s'ampliarà a la resta de barris de la ciutat. 

Per formalitzar la inscripció cal que els comerços que estigueu interessats ompliu el següent formulari. Les places són limitades i es donaran per ordre d'arribada de la sol·licitud.

Des de l'Ajuntament volem millorar la competitivitat dels nostres comerços augmentant els serveis que ofereixen i fent-ho d'una forma responsable social i mediambientalment.

S'estima que per cada paquet que rebis o enviïs amb aquest nou servei s'estalviarà l'emissió de 0,42 kg de CO2 a l'atmosfera. Contribueix a la lluita contra el canvi climàtic!Amb aquesta aliança entre l'administració local, 2 entitats de l'economia social i el comerç local aconseguirem que als barris hi hagi menys trànsit, menys soroll i menys contaminació a més d'afavorir la integració de les persones amb diversitat funcional.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar