Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
11/12/2018 16:56:10

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

09/02/2018
Lectures: 460
Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2018

L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2018 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades. 

Es tracta de càpsules formatives en diferents àmbits de la gestió empresarial: TIC, gestió econòmica, màrqueting i vendes, comunicació, habilitats directives, jurídico-legal, innovació,...

L'objectiu és formar a les persones emprenedores, comerciants, professionals i empresaris en aspectes bàsics per aconseguir que la seva empresa sobrevisqui als primers anys i creixi alhora que millora la seva competitivitat.

Aquestes accions, de caràcter gratuït, es realitzaran setmanalment i aniran alternant el lloc de realització entre els tres municipis.

És necessari fer inscripció. El formulari d'inscripció estarà disponible dies abans de la realització de cada activitat.

Per qualsevol dubte o aclariment cal contactar a través de correu electrònic: oise@santfeliu.cat o bé per telèfon 936850783.

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar