Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
21/09/2018 15:32:49

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/04/2018
Lectures: 297
Jornada de cloenda "Indústria 4.0"

Dijous 26 de juny tindrà lloc a Sant Feliu la Jornada de cloenda del Programa Industria 4.0. Les empreses de Sant Feliu i de Sant Just participants en el programa, explicaran que els ha reportat aquesta participació i ens presentaran alguns dels projectes que començaran a desenvolupar. 

Per altra part el Centre Tecnològic Eurecat, ens oferirà la conferència "Integració de dades i la seva explotació, conceptes claus i casos d'èxit".

Aquest programa que s'ha executat els darrers mesos a Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, vol millorar la competitivitat de les empreses del territori a través del desenvolupament d'un pla de transformació basat en la incorporació de noves tecnologies digitals que permetin optimitzar costos, aconseguir processos productius més sostenibles i eficients, i generar nous models de negoci. 

La transformació digital representa una profunda transformació del negoci que afecta a diferents dimensions de l'empresa: 

  • Productes i serveis: La digitalització permet la millora de productes i serveis existents, la generació de nous productes connectats i l'explotació de nous models de negoci que ofereixen una nova experiència als nostres clients.
  • Processos: Disposar d'una informació en temps real de l'activitat fa possible optimitzar els processos en termes de productivitat, qualitat, eliminació d'ineficiències, i millora de la pressa de decisions.
  • Ecosistema: La correcta utilització dels canals digitals permetrà automatitzar i millorar l'eficiència de totes les relacions amb l'ecosistema de l'empresa conformant nous modelsrelacionals.
  • Tecnologia i Infraestructura: La transformació digital requereix de l'aplicació de noves tecnologies i del desenvolupament de noves infraestructures per gestionar tota lainformació en temps real.
  • Informació i dades: Les dades passen a ser un dels actius més important de l'empresa que necessita entendre'ls i gestionar-los de forma activa en totes les etapes del seu cicle de vida.
  • Cultura i organització: La transformació digital requereix un canvi de mentalitat a tota l'empresa i requerirà de nou talent i models organitzatius.

 Dia: 26 de juny 2018 de 9.30 a 13 hores

Lloc. Centre Serveis el Pla. Carrer el Pla, 166. Polígon el Pla. Sant Feliu de Llobregat

Inscripció

 

Documents relacionats:
Programa
Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar