Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
17/10/2018 06:59:47

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

01/06/2018
Lectures: 1271
La Sala Ibèria acull la jornada "Comerç i serveis accessibles per a una ciutat amigable"

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu i COCEMFE Barcelona, ha organitzat la II Jornada Metropolitana "Comerç i serveis accessibles per a una ciutat amigable", que tindrà lloc el 6 de juny a la Sala Ibèria de Sant Feliu.

Els objectius de la trobada seran posar en comú les necessitats de les persones amb diferents tipus de discapacitat en relació amb el comerç i els serveis que es presten a pobles i ciutats; conèixer l'experiència del País Basc i l'Ajuntament de Barcelona en temes de comerç accessible i amigable i aportar i debatre continguts per a l'elaboració posterior d'una guia metropolitana de recomanacions per a l'accessibilitat a les nostres ciutats.

La jornada sobre accessibilitat al comerç serà inaugurada per l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José; el vicepresident de l'Àrea de Desenvolupament Social de l'AMB, Jaume Collboni; i la presidenta de COCEMFE Barcelona, Pilar Díaz.

La sessió començarà a partir de les 9.15 h amb la presentació de les recomanacions recollides a la guia de l'AMB i un debat posterior en el qual participaran representants de Dincat, Fesoca, ACAPPS i l'ONCE. Tot seguit, es presentaran les experiències de comerç accessible i amigable del País Basc i la ciutat de Barcelona i se celebraran 5 tallers participatius temàtics. La sessió acabarà amb una posada en comú de les conclusions que s'incorporaran a la guia de l'AMB.

Les persones interessades a participar es poden inscriure gratuïtament en aquest enllaç

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar