Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
19/11/2018 02:00:22

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

24/07/2018
Lectures: 2029
Nou Pla d'ocupació per contractar 5 auxiliars administratius/ves

L'Ajuntament de Sant Feliu, com a política activa d'ocupació, planteja la millora de l'ocupabilitat de persones amb perfil professional d'auxiliar administratiu/iva, amb la realització de plans d'ocupació de suport a diferents serveis municipals adreçats a la ciutadania.

El projecte suposarà la contractació de 5 persones durant un any amb una jornada del 80% (30 hores a la setmana) i una retribució bruta mensual amb prorrateig de pagues inclòs de 994 euros. Es preveu desenvolupar el pla de setembre de 2018 al setembre de 2019. La contractació per un any té per objectiu dotar les persones participants d'una experiència que millori la seva ocupabilitat un cop finalitzat el pla.

Les contractacions previstes es condicionen a l'aprovació del projecte per part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona dins de la segona convocatòria del Pla de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2018-2019.

El Pla reserva una plaça per a una persona amb discapacitat reconeguda igual o superior al 33%. En el cas que cap de les persones candidates aptes per al desenvolupament de les tasques compleixi aquest requisit el contracte reservat se sumarà a la resta de contractes.

Les persones interessades en formar part del procés de selecció poden d'adreçar-se al
Servei Local d'Ocupació, mitjançant correu electrònic a l'adreça slo@santfeliu.cat indicant en l'assumpte Pla d'Ocupació o bé presencialment al Centre Can Maginàs:

  • L'horari d'atenció al públic serà de dilluns a divendres, de 8.30 h a 13 h
  • El Centre romandrà tancat del 6 al 17 d'agost.

El termini màxim de recollida de sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de les bases al BOP.

Podeu consultar a les següent bases els criteris de selecció que s'aplicaran en aquest procés.

 

 

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar