Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
19/11/2018 02:00:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

25/07/2018
Lectures: 195
3r Speed Dating Professional de Promoció Econòmica

El passat divendres 13 de juliol, va tenir lloc al Centre Cívic Tovalloles, el 3r Speed Dating Professional organitzat pel Departament d'Activitat Econòmica de l'Ajuntament de Sant Feliu.

L'objectiu d'aquesta activitat, destinada a les persones usuàries dels diferents programes del Departament (Treball als Barris, Ubica't, Club de Feina...) és entrenar les competències necessàries per fer front a un procés de selecció amb més garanties d'èxit.

L'Speed Dating professional és una tècnica d'entrevista que segueix l'estructura de les cites ràpides i que concentra en un mateix lloc diversos professionals que busquen perfils per a les seves empreses i diversos candidats que opten als llocs ofertats.

En aquesta tercera edició es va recrear una simulació d'un procés de selecció real i 12 tècnics/ques d'Activitat Econòmica i de Sant Feliu Innova es van posar en la pell de 12 reclutadors, amb diferents rols d'entrevistador que van realitzar entrevistes de 3 minuts a la totalitat dels participants.

Amb aquesta fórmula d'entrevista ràpida els seleccionadors poden avaluar competències com: la capacitat de síntesi, la concreció en la informació rellevant, la capacitat d'improvisació, la fluïdesa verbal, la comunicació no verbal, la coherència en el discurs, capacitat de posar en valor el propi currículum i diferenciar-se de la resta... I per als participants és un entrenament real d'un procés de selecció on poden practicar diferents estils d'entrevista.

Un cop acabada la ronda d'entrevistes, els reclutadors van posar en comú les seves apreciacions i  van fer una devolució consensuada a cadascun dels participants. Aquesta és una de les parts que els participants valoren més positivament, ja que tenen un retorn dels seus punts forts i dels aspectes que han de millorar.

La valoració de l'activitat va estar per sobre del 9 per part dels participants, així que de ben segur que hi haurà una 4a edició.

Aquí us deixem un vídeo de com es va desenvolupar l'activitat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar