Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
16/01/2019 23:36:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

07/01/2019
Lectures: 285
Els Reis deixen els últims regals de la campanya deBotigues, després d'una calvalcada multitudinària

La nit de Reis va finalitzar amb el sorteig dels premis de la campanya de Nadal "DeBotigues ajuda els Reis a fer realitat el teu somni". Els Reis van ser els encarregats d'escollir les tres cartes premiades entre les més d'un miler de cartes que els nens i nenes havien lliurat a l'estafeta i al campament del Patge Shelín i als Reis Mags. El premi consisteix en tres lots de regals valorats en 100 ? cadascun.

L'Ajuntament es posarà en contacte amb els representants dels infants seleccionats per fer el lliurament dels regals.

Aquesta campanya promocional té com a objecte fomentar la promoció i dinamització del comerç local en el marc de la campanya de Nadal i en concret amb l'activitat del lliurament de les cartes de reis de DeBotigues al Patge Shelin i Reis Mags d'Orient.

Una cavalcada multitudinària

Guiada pel patge Shelín, la comitiva Reial va seguir el mateix recorregut dels darrers tres anys pels carrers de la ciutat, repartint més de 3 mil quilos de caramels aptes per a persones amb celiaquia. Un cop arribats a la plaça de la Vila, l'alcalde els va donar la benvinguda i va fer el lliurament del pa i la sal, com a símbol d'acolliment, una rosa com a símbol de Sant Feliu i la clau de la ciutat perquè poguessin entrar a totes les cases. Enguany l'arribada de Ses Majestats a Sant Feliu es va avançar mitja hora, de manera que la recollida de cartes a la plaça de la Vila va poder finalitzar més aviat per a tots els nens i nenes.

Des de la sortida del Palau Falguera els carrers plens de gom a gom van acompanyar els Reis Mags fins a la plaça de la Vila. Més de 700 persones d'entitats i associacions, 12 vehicles i 4 carrosses van participar en la cavalcada dels Reis Mags: Castellers, Asprodis, l'esplai Sant Llorenç i el Club d'Esplai Diversitat lúdica, Creu Roja, ADF, Bombers, Correus, Amics del Carrer Santa Creu, Centre Cultural Virgen del Rocío, Consell d'Infants, Mossos d'Esquadra i Voluntariat de Sant Feliu. Tots plegats van fer possible omplir d'il·lusió els carrers de la ciutat.

Totes les imatges de la cavalcada

Comparteix
ENVIAR PER EMAIL
* Camps obligatoris
Enviar