Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/03/2019 10:22:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  07/03/2019
  Lectures: 108
  Calendari de Formació en Creació i Gestió d'empreses 2019

  L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb els ajuntaments de Sant Joan Despí i de Sant Just Desvern, fa públic el Calendari 2019 de les accions formatives adreçades a persones emprenedores, comerços, empreses de nova creació i empreses ja consolidades. 

  Es tracta de càpsules formatives en diferents àmbits de la gestió empresarial: TIC, gestió econòmica, màrqueting i vendes, comunicació, habilitats directives, jurídic legal, innovació,...

  L'objectiu és formar a les persones emprenedores, comerciants, professionals i empresaris en aspectes bàsics per aconseguir que la seva empresa sobrevisqui als primers anys i creixi, alhora que millorar la seva competitivitat.

  Aquestes accions, de caràcter gratuït, es realitzaran setmanalment i aniran alternant el lloc de realització entre els tres municipis.

  És necessari fer inscripció. El formulari d'inscripció estarà disponible dies abans de la realització de cada activitat.

  Per qualsevol dubte o aclariment cal contactar a través de correu electrònic: oise@santfeliu.cat o bé per telèfon 936850783.

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar