Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
03/06/2020 14:29:28

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

05/07/2019
Lectures: 116
Persones usuàries del programa UBICAT realitzen visites al CFA Mestre Esteve Aula Sant Feliu i SantFeliu Innova

 

Al CFA Mestre Esteve, aprofitant que s'iniciava la preinscripció als cursos, les persones usuàries del programa Ubicat van poder conèixer les instal.lacions i l'oferta formativa amb l'objectiu de poder seguir-se formant en competències base com l'ofimàtica, anglès, el català, preparar-se per obtenir la GESO o en la preparació de proves d'accés a la formació professional.  A l'Aula Sant Feliu van conèixer les especialitats dels programes de formació ocupacional.

La visita a l'edifici de Co-Innova de Sant Feliu es va iniciar amb una presentació del servei com un espai d'innovació social, d'intercanvi i relació i en formació digital i STEAM. Le persones usuàries van poder  descobrir com la innovació, l'emprenedoria i  la cooperació social es poden integrar com una opció per poder-se reinserir al mercat laboral. La visita va resultar motivadora i  va generar idees de col·laboració i participació amb Sant Feliu Innova, concretament al programa Club de makers, punt de trobada i col·laboració  per a aquelles persones interessades en fabricació digital, robòtica, impressió 3D.

Les persones usuàries van valorar molt positivament les visites i van mostrar interès en seguir ampliant els seus coneixements, valorant la importància de seguir-se formant al llarg de tota la vida. 

                                                         

"Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d'agost."

 Logotips del Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya i Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Sociald

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar