Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/07/2019 02:15:46

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

  09/07/2019
  Lectures: 81
  Cloenda del PFI-Pla de Transició al Treball. 2018-2019

  El dimarts 2 de juliol, va tenir lloc al Palau Falguera, l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes que han cursat els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball a Sant Feliu de Llobregat.

   

  Al PFI-PTT, programa organitzat pel Departament d'Educació de la Generalitat i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, en aquesta edició han participat 46 joves (36 nois i 10 noies), i han col·laborat 25 empreses que han acollit als joves durant el període de formació en centres de treball (pràctiques en empreses).

   

  A l'acte van assistir, l'alcaldessa Lídia Muñoz, la regidora del Departament de Promoció Econòmica, Loren Rider.

   

  També van participar, Natalia Guerrero Directora de RRHH de l'Hotel Hilton Diagonal Mar . Un altre testimoni, va ser el de Victor Rodríguez, alumne del programa en el curs 2016-2017, qui va explicar la seva experiència com ex-alumne del PTT.

   

  En el transcurs de la sessió, es va presentar un audiovisual, on es reflectien totes les actuacions que s'han portat a terme al llarg del curs, així com els resultats obtinguts.

   

  Quant als resultats, cal dir que 35 joves (76%) continuaran el seu itinerari formatiu durant el curs 2019-2020, (21 en un cicle formatiu de grau mitjà i 14 en el Graduat en ESO). Pel que fa a la inserció laboraI, un 22% han estat contractats per l'empresa on han fet les pràctiques.

   

  Per acabar, només cal desitjar molta sort a tots els/les joves que han format part de la promoció PFI-Pla de Transició al Treball 2018-2019 i en el camí, que ara comencen. 

   

  Comparteix
  ENVIAR PER EMAIL
  * Camps obligatoris
  Enviar