Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
08/12/2019 12:39:17

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

29/11/2019
Lectures: 58
Visita a l'empresa Thermoking

Participants del programa UBICAT i alumnes del curs d'operari/ària de magatzem del programa Treball als Barris han visitat l'empresa Thermoking, dedicada a la fabricació de sistemes de control de temperatura pel transport. Aquesta empresa és una de les marques de la corporació americana Ingersoll Rand i està situada al polígon el Pla de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta visita s'enmarca dins de les accions d'apropament a les empreses d'aquests dos programes d'orientació que es porten a terme al Centre Can Maginàs i a l'Aula Sant Feliu. Aquestes activitats són eines de coneixement del teixit productiu, amb l'objectiu d'afavorir la inserció de persones en recerca de feina.

Ha estat una visita molt interessant a la planta de producció guiada pel responsable de RRHH i el cap de materials de l'empresa. Les persones participants han pogut conèixer els valors i la cultura d'una empresa global on la millora contínua i la participació de les persones treballadores en la millora de la productivitat, la innovació i l'organització són els eixos centrals. S'ha fet èmfasi en la política de RRHH, els valors empresarials, els perfils més demandats, la importància de l'actitud i les competències de les persones treballadores, amb especial interès pel perfil d'operari/ària de magatzem.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d'agost Logotips del programa Ubicat: Servei d'Ocupació de Catalunya, Generalitat de Catalunya i Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar