Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/01/2020 07:00:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

13/01/2020
Lectures: 57
Inscripció oberta als cursos d'anglès: gestió comercial i al Certificat de Professionalitat de magatzem

Aquest dijous, 16 de gener, tindran lloc les sessions informatives de la formació ocupacional orientada a l'obtenció del certificats de professionalitat d'organització i gestió de magatzems i els cursos d'anglès comercial (matí o tarda).

Aquests són els horaris:

  • A les 10 h i a les 18 h: Anglès: gestió comercial
  • A les 12 h i a les 16 h: Organització i gestió de magatzems

Totes les sessions tindran lloc a l'Aula Sant Feliu (Crta. Sansón, 74. Sant Feliu de Llobregat), per assistir-hi no és necessària la inscripció prèvia.

El curs d'anglès és de 240 hores i es pot cursar en horari de matí o de tarda; el de magatzem es fa en horari de tarda, consta de 425 hores, de les quals 80 hores són de pràctiques en empresa. Consulteu-ne els continguts i els requisits d'accés a la informació de cada curs.

Què són els certificats de professionalitat?

Els certificats de professionalitat, expedits pel Servei d'Ocupació de Catalunya, acrediten les competències professionals per al desenvolupament d'una activitat laboral, d'acord amb el Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals. Alguns mòduls poden ser convalidats per mòduls de cicles de formació professional reglada.

Per a inscriure-us o demanar més informació, adreceu-vos a l'Aula Sant Feliu, al telèfon 936 85 08 98 o al correu electrònic aula@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar