Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
19/02/2020 18:54:56

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

12/02/2020
Lectures: 32
Roses & Clothes: al febrer s'inaugura una botiga pedagògica a Sant Feliu

L'Aula Sant Feliu ha posat en marxa una botiga pedagògica en el marc del PTT-PFI d'Auxiliar de comerç i Atenció al públic. En dates concretes de febrer i març, qualsevol persona podrà passar per la botiga preparada a l'Aula Sant Feliu i bescanviar roba en bon estat per punts que els hi permetran adquirir altres peces de roba o accessoris.

Amb aquesta activitat, l'alumnat del PFI posa en pràctica els coneixements adquirits durant la seva formació en un context d'atenció a clients reals.

Podreu visitar la botiga pedagògica a l'Aula Sant Feliu (Carretera Sanson, 74) el 26 de febrer i el 2, 11, 18, 25 i 30 de març, d'11.30 a 13.30 h. Roses & Clothes també es traslladarà al mercat de marxants el 16 de març de 9 a 13.30h, i se situarà al C. Sant Josep, des del C. Ramon i Cajal fins al C. Rupert Lladó.

Funcionament

La roba que porteu per bescanviar ha d'estar neta i en bon estat. No ha de tenir taques, forats o descosits. No s'accepta roba interior, pijames, roba de la llar ni amb publicitat. Consulteu el díptic per saber quants punts val cada peça de roba.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar