Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
04/04/2020 05:18:03

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

01/04/2020
Lectures: 77
Mesures extraordinàries de finançament pel COVID-19 (actualització)

INFORMACIÓ ACTUALITZADA 01/04/2020

Donada la situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19, s'han acordat una sèries de mesures extraordinàries per garantir el finançament del teixit empresarial.

GOVERN CENTRAL

- El decret 8/2020 estableix:

  • Una línia d'avals per un import màxim de 100.000 milions d'euros destinades a empreses i professionals autònoms. D'altra banda, l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) amplia el seu límit d'endeutament net en 10.000 milions d'euros per tal d'augmentar les seves línies de finançament a empreses i autònoms/es. Per sol·licitar els avals, cal adreçar-se a les entitats financeres que hagin establerts acords amb l'ICO. Podeu consultar les Preguntes més Freqüents sobre la Línia d'Aval o contactar amb l'ICO per telèfon o correu electrònic.
  • Les empreses podran sol·licitar l'ajornament extraordinari del calendari de reemborsament de préstecs de la Secretaria General d'Indústria i de la Petita i Mitjana empresa, en el cas que vencin en menys de 6 mesos des de l'entrada en vigor del Decret 7/2020.
  • A més a més, per a les empreses internacionalitzades, o en procés de ser-ho, es crea una línia de cobertura asseguradora de fins a 2.000 milions d'euros.

El Reial Decret-Llei 11/2020, de 31 de març estableix:

  • Nou "sistema de microcrèdits públics, sense comissions ni interès, perquè totes les persones en situació de vulnerabilitat puguin fer front al pagament del lloguer del seu habitatge habitual, com les i els autònoms que hagin vist reduïts els seus ingressos.

 

GENERALITAT DE CATALUNYA

  • LÍNIA AVALIS-ICF AVALIS LIQUIDITAT: es tracta d'un aval del 100% en préstecs de l'ICF. Les empreses s'hauran de comprometre a mantenir llocs de treball. Les entitats a les que es pot sol·licitar el préstec amb l'aval del 100% d'Avalis de Catalunya: Caixabank, Banc Sabadell, Banco Santander, Bankia, Bankinter, BBVA, Cajamar, Caixa Enginyers, Caixa d'Arquitectes i l'ICF.
    • Import: préstecs de les entitats financers entre 50.000? i fins a 1M?, amb l'aval d'Avalis pel 100% del principal.
    • Termini: entre 2 i 5 anys amb fins a 1 any de carència inclòs. Enllaç

 

Per dubtes o consultes sobre aquestes mesures, podeu contactar-nos al correu electrònic oise@santfeliu.cat.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar