Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 17:38:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

04/05/2020
Lectures: 211
Prestació extraordinària per a subministraments bàsics (actualització)

INFORMACIÓ ACTUALITZADA 15/05/2020 - AJUT ESGOTAT: Ja no es pot sol·licitar.

Des del 30 d'abril es podia sol·licitar -actualment ja no es pot sol·licitar- la prestació extraordinària per a subministraments bàsics per a persones treballadores per compte d'altri i autònomes amb càrregues familiars que hagin patit una disminució superior al 30% dels seus ingressos per causa de la COVID-19.


L'ajut és de 200 euros en un únic pagament i s'haurà de destinar a l'adquisició de productes d'alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics
El podran sol·licitar les persones treballadores afectades per un ERTO, les persones treballadores amb contracte temporal que han estat acomiadades i també les persones treballadores per compte propi.


Els ingressos econòmics per part de la persona sol·licitant i tota la unitat familiar durant l'estat d'alarma han d'haver experimentat una reducció superior al 30% respecte als ingressos mensuals acreditats el passat mes de febrer. A més, els ingressos durant els mesos de març i abril de 2020 han de ser de mitjana inferiors a 2.098,37 euros bruts mensuals.

Com es pot sol·licitar?

S'ha de demanar electrònicament, amb certificat digital o bé amb la idCAT que es pot sol·licitar online en el mateix tràmit. La presentació del formulari sense signatura electrònica només està permesa en el cas de persones d'altres estats de la Unió Europea, estrangers extracomunitaris sense TIE, persones amb el DNI caducat amb anterioritat al 14 de març o persones titulars i beneficiàries de MUFACE.

Per a més informació, entreu als enllaços següents:

Si teniu dubtes o consultes sobre aquestes mesures, podeu contactar-nos al correu electrònic oise@santfeliu.cat

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar