Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
22/09/2020 20:26:50

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

05/05/2020
Lectures: 192
Subsidi excepcional per finalització de contracte temporal

Aquest ajut s'adreça a persones treballadores que han vist extingir, durant el període de l'estat d'alarma el passat 14 de març, el seu contracte laboral amb una vigència mínima de dos mesos i que no hagin pogut accedir a la prestació per desocupació.

Qui pot sol·licitar-lo?

Les persones amb contractes laborals temporals que han perdut la feina durant la proclamació de l'estat d'alarma tenint un contracte superior als dos mesos però que no tenien dret a sol·licitar la prestació contributiva. És incompatible amb un treball per compte propi o aliè a jornada completa i amb la percepció d'una renda mínima o d'inclusió, salari social o ajudes anàlogues concedides per qualsevol administració pública.

Quina és la quantia?

La quantia de l'ajut és la mateixa que la dels subsidis no contributius del SEPE: el 80% de l'indicador públic de rendes múltiples (IPREM), és a dir, uns 430 euros. La seva durada és d'un únic mes.

Com es pot sol·licitar?

El formulari de pre-sol·licitud de la prestació està disponible al SEPE i l'empresa on la persona treballadora estava empleada ha de remetre el Certificat d'Empresa.

Enllaços d'interès

Si teniu dubtes o consultes sobre aquestes mesures, podeu contactar-nos al correu electrònic oise@santfeliu.cat

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar