Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
09/07/2020 08:14:24

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

28/05/2020
Lectures: 167
Ajuts a microempreses i autònoms per al manteniment dels llocs de treball

El Govern de la Generalitat ofereix ajuts adreçats a microempreses o persones treballadores autònomes que tinguin contractades fins a 10 persones treballadores i que hagin mantingut la plantilla, ja sigui perquè hagin efectuat un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) o hagin reduït la jornada laboral dels contractes de treball.

La mesura consisteix en un ajut del 50% del salari mínim interprofessional per a un màxim de 3 persones treballadores i durant 6 mesos, o la part proporcional equivalent en el cas de contractes a jornada parcial, sempre i quan aquestes microempreses i persones treballadores autònomes mantinguin el 100% de la plantilla que tenien en el moment anterior a l'estat d'alarma, i com a mínim, durant els 12 mesos següents al reinici de l'activitat.
 
Es concedirà una bestreta del 90% de l'import de la subvenció que es realitzarà en la mateixa resolució d'atorgament. El 10% restant en el moment de justificar l'actuació.

Properament sortirà la convocatòria (per tant encara no es pot sol·licitar aquest ajut).

Aquesta línia d'ajuts de suport al manteniment dels llocs de treball forma part del "Pla de xoc per a l'ocupació durant i després de la crisi sanitària de la Covid-19: persones, empreses i territori" que ha posat en marxa el Govern amb una inversió total de de 59,29 milions d'euros.

A continuació us facilitem el següent enllaç:

Per més informació o dubtes podeu enviar un correu electrònic a oise@santfeliu.cat 

 
 

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar