Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
29/09/2020 06:50:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

04/06/2020
Lectures: 255
Novetats en l'àmbit esportiu a causa de les mesures de desescalada

Des de l'1 de juny, la nova Ordre SND/458/2020, ha introduït nous canvis en la fase 1, especialment rellevants per a les empreses de l'àmbit esportiu:

  1. Obertura de piscines per a ús esportiu i no recreatiu, amb cita prèvia i al 30% d'aforament, de manera individual o amb un màxim de 2 persones si l'esport que practiquin així ho exigeix. Així com l'ús de vestidors.
  2. Competició de lligues professionals a porta tancada amb retransmissió i entrenaments de màxim 14 persones, però després d'una setmana d'entrenament poden augmentar aquesta xifra.
  3. Ús d'instal·lacions esportives descobertes (sense sostre ni parets) a l'aire lliure, excepte zones d'aigua recreatives, de forma individual o amb un màxim de 2 persones en esports que permetin distància com el tennis.

Així mateix, entra en vigor la  unificació de les 3 regions sanitàries de l'àrea de Barcelona (metropolitana nord, metropolitana sud i Barcelona ciutat). És a dir, des d'ara ja es pot entrar i sortir de Barcelona i també es permeten els desplaçaments per pràcticament tota l'Àrea Metropolitana. Inclou, per tant, Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Oriental, Vallès Occidental i una part del Maresme. Excepte les comarques del Garraf i l'Alt Penedès.

Per a més informació podeu contactar a oise@santfeliu.cat

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar