Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
18/09/2020 22:53:55

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

30/07/2020
Lectures: 133
L'empresa Rimsa celebra el seu 35è aniversari

Rimsa, empresa situada al polígon industrial Matacàs de Sant Feliu i dedicada a la producció d'additius per a pastilles de fre i d'altres matèries primeres, celebra enguany els seus 35 anys d'existència. 

L'empresa va ser fundada per Manuel Carbajo el 1985, amb una plantilla de 4 persones, i en un primer moment es dedicava a la provisió de barres de llautó i peces per a empreses d'estampació. Amb el temps, els subproductes derivats d'aquesta primera activitat es van convertir en les seves principals línies de negoci: els additius per a la indústria de la fricció i altres materials per a la construcció.

Al llarg d'aquests 35 anys, Rimsa ha diversificat els seus productes i ha internacionalitzat la seva activitat a 25 països. Darrerament ha participat en diferents projectes impulsats per l'ajuntament com el d'Impuls a la Indústria 4.0, el de Responsabilitat social a les empreses i el de Dones Referents.

Actualment, tot i que Manuel Carbajo continua formant-ne part, ja es pot dir que es tracta d'una empresa de segona generació, familiar i alhora professionalitzada, amb la innovació i sostenibilitat com a reptes de futur.

Per conèixer millor la història de Rimsa, entreu al web 35years.rimsa.com i llegiu l'entrevista a Manuel Carbajo.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar