Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
23/09/2020 09:18:38

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

06/08/2020
Lectures: 214
Nou pla d'ocupació amb nou contractes per al manteniment de la ciutat

En el marc del pla local d'ocupació de suport a les polítiques socials municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat preveu la contractació de nou persones que donin suport al Departament de Via Pública i Manteniment Ciutat.

Els perfils professionals cercats són: dos oficials paleta, dos oficials pintor/a, dos peons/es paleta, 2 peons/es pintor/a i un/a peó fuster/a. Les seves tasques es desenvoluparan tant en espais exteriors de la ciutat, com a edificis públics. Els contractes seran a jornada completa i tindran una durada d'un any.

Procés de selecció i presentació de sol·licituds

En el procés de selecció es tindran en compte, tant les competències pròpies del perfil de les persones candidates, com la seva situació socioeconòmica i sociolaboral. Els plans d'ocupació s'adrecen a persones amb dificultats d'accés al mercat de treball per tal que l'experiència millori la seva ocupabilitat i afavoreixi la seva inserció posterior. 

Per tal de presentar la sol·licitud de participació, adreceu-vos al Servei Local d'Ocupació (preferentment per telèfon al 93 685 07 83 o per correu electrònic a slo@santfeliu.cat). Tingueu en compte que el Centre Can Maginàs romandrà tancat del 10 al 21 d'agost.

El període de presentació de sol·licituds és de vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de les bases al BOPB. Aquesta informació i el detall de la convocatòria es pot consultar a les bases reguladores.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar