Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/01/2021 16:23:11

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

09/09/2020
Lectures: 186
Nous cursos per a la recerca de feina del Servei Local d'Ocupació

El Servei Local d'Ocupació presenta una nova oferta formativa de tallers adreçats a persones que volen millorar les seves competències en la recerca de feina. Per les mesures de protecció a causa de la Covid-19, gran part de la formació mantindrà el format online.

Com a novetat, al mes d'octubre s'impartirà el curs 'Creació de videocurrículum', així com el nou taller 'Prepara't per a superar un procés de selecció per competències', donada la tendència en l'ús d'aquesta tècnica per part de les empreses. A més a més, s'impartirà una nova edició del taller 'Practica la venda de tu mateix amb l'Elevator Pitch'.

D'altra banda, 'Fes destacar el teu currículum amb Canva', 'Optimitza el teu perfil a LinkedIN', 'L'entrevista de feina: preguntes clau' i 'Empoderament per a la recerca de feina', són tallers que se segueixen impartint de manera regular.

Aquests tallers tindran lloc a la plataforma Zoom, on es facilitarà l'accés a les persones assistents i amb la possibilitat de fer una prova prèviament a cada taller per comprovar la connexió.Per contra, la formació d'iniciació a la informàtica, per les seves característiques, s'impartirà presencialment en grups reduïts a l'Aula Sant Feliu.

Es treballaran aspectes com l'ús del teclat i el ratolí, la gestió del correu electrònic, l'edició de textos a l'ordinador i al núvol, els portals de recerca de feina i els tràmits en línia, entre altres. Com a novetat, es podran cursar de manera separada, com a mòduls o bé com a itinerari d'iniciació.

Consulteu el detall dels cursos i tota la informació relacionada a la pàgina de formació per a la recerca de feina.

Per a inscriure-us, escriviu un correu electrònic a slo@santfeliu.cat, tot indicant el vostre nom complet, número de document d'identitat, telèfon i adreça de correu electrònic. Per a més informació, contacteu el Centre Can Maginàs al 93 685 07 83.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior