Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 04:07:52

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

02/10/2020
Lectures: 37
Incorporació de les persones admeses als plans d'ocupació d'oficis

Aquest mes d'octubre s'incorporen 12 persones per treballar al Departament de Via Pública i Manteniment Ciutat, en el marc dels plans d'ocupació, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del programa Treball als Barris, del Servei d'Ocupació de Catalunya.

L'1 d'octubre s'ha celebrat un acte de benvinguda, amb la participació de Loren Rider, regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació; Oriol Bossa, regidor de Gestió d'Equipaments, Serveis Municipals i Espais Públics; Xavier Olarte, cap del Departament de Manteniment; Lídia López, cap de la Unitat de formació i ocupació; Jose Martín, tècnic del Servei Local d'Ocupació; i de les noves incorporacions.

Aquests/es professionals treballaran com a oficials i peons/es de paleta, pintura, fusteria, manteniment i millora de les infraestructures de telecomunicacions. Els contractes són a jornada completa i amb retribució segons el perfil exercit.

Aquesta acció és part de les polítiques actives d'ocupació, per millorar l'ocupabilitat de persones amb perfil professional d'oficis, donat que aquest col·lectiu troba més dificultats per inserir-se al mercat laboral; amb el propòsit que la seva participació a un pla d'ocupació faciliti la posterior inserció laboral.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar