Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
21/10/2020 04:42:13

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

09/10/2020
Lectures: 133
Nova edició dels cursos de magatzem i de treballs verticals per a joves de Garantia Juvenil

El mes de novembre s'inicia una nova edició de les formacions professionalitzadores d'Operacions auxiliars de magatzem i d'Operari/ària de treballs verticals en el sector de la rehabilitació i l'eòlic, en el marc del programa Singulars. Ambdues s'adrecen a joves d'entre 18 i 29 anys inscrits/es al Programa de Garantia Juvenil i estan 100% subvencionades.

Aquestes formacions permeten obtenir carnets necessaris per desenvolupar tasques concretes a cada sector, com ara el carnet de manipulació d'aliments i el de carretons elevadors en el cas del curs de magatzem, i el de plataformes elevadores i riscos laborals del sector metall i construcció, entre d'altres, en el cas del curs de treballs verticals. 

Els dos cursos tenen una durada de 220 h de formació teòrica i pràctica i tindran lloc a Sant Joan Despí. El curs de magatzem es realitzarà en horari de matins, i el de treballs verticals, per les tardes.

Per a més informació, consulteu els continguts de cada curs:

O poseu-vos en contacte amb l'Aula Sant Feliu al telèfon 93 685 08 98 o per correu electrònic a malaretgl@santfeliu.cat.

La inscripció es pot formalitzar a l'enllaç ja.cat/singulars2020

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar