Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:47:19

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

18/11/2020
Lectures: 268
4 contractacions per al nou pla d'ocupació de màrqueting digital en el marc del Programa Singulars de l'AMB

El programa Singulars, que compta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, inclou formació en màrqueting digital i la contractació de quatre de les persones participants durant sis mesos per tal de desenvolupar un pla de dinamització digital del comerç local. 

La formació en màrqueting digital constarà de 240 h, on es treballaran estratègies i eines de dinamització digital per a la millora de la comunicació del comerç local de Sant Feliu. Aquest curs compta amb vuit places becades amb 210 euros (70 euros al mes durant els tres mesos de formació).

Requisits i participació

Les persones participants del programa hauran d'estar inscrites com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya i disposar del títol de graduat en ESO. En la selecció es valorarà la formació i l'experiència en l'àmbit del màrqueting digital.

Per tal de participar en el procés selectiu cal confirmar l'assistència a una de les sessions informatives programades, durant les quals es realitzarà una prova escrita per de valorar els coneixements inicials de les persones candidates.

Poseu-vos en contacte amb el Centre Can Maginàs per a reservar la vostra plaça al telèfon 93 685 07 83 o al correu electrònic slo@santfeliu.cat.

Documents relacionats:
Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior