Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 05:58:53

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

23/11/2020
Lectures: 113
La regidora Loren Rider inaugura els cursos adreçats a joves dins el programa Singulars de Garantia Juvenil

La regidora d'Activitat Econòmica, Cooperativisme i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Feliu, Loren Rider, juntament amb la seva homòloga de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, Judith Riera, ha inaugurat els cursos adreçats a joves desocupats en el marc del programa Singulars de Garantia Juvenil. Aquesta acció ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre els dos consistoris i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

El programa té com objectiu reduir l'atur juvenil, mitjançant l'orientació laboral i la formació específica, per tal de dotar als i les joves de competències i habilitats professionals per millorar la seva
ocupabilitat. S'adreça a persones d'entre 16 i 29 anys que hagin formalitzat la seva inscripció al programa de Garantia Juvenil.

Els cursos titularan els i les joves participants en operacions auxiliars de magatzem o en treballs verticals en el sector de la rehabilitació i eòlic. Ambdues formacions constaran de 220 hores de classes tècniques i pràctiques, i tindran lloc a les instal·lacions de Level Instrukta de Sant Joan Despí.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior