Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Link to ObjectExecute action
Salta al contingut
27/01/2021 03:59:20

Idioma

Identificació

Pàgina inicial de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Cercador global

Menú superior

Menú principal

Actualitat

27/11/2020
Lectures: 158
Activació del registre previ de persones autònomes per l'accès als propers ajuts extraordinaris

La Generalitat de Catalunya crea un registre de personal autònom i microempreses que vulgui accedir a nous ajuts extraordinaris per reduir l'impacte de les mesures per la Covid-19. Els 10.000 sol·licitants de la subvenció del 9 de novembre no podran optar a aquests nous ajuts.

A qui s'adreça

Poden fer aquesta inscripció les persones treballadores donades d'alta al règim especial de treballadors/res autònoms/es, o en un sistema alternatiu.També en els casos de microempreses o cooperatives amb limitació de nombre de membres i persones sòcies.

Els 10.000 sol·licitants de la subvenció del 9 de novembre no podran optar a aquests nous ajuts.

Requisits

  • Domicili fiscal a Catalunya.
  • Estar en situació d'alta al RETA o en un sistema alternatiu.
  • 35.000 euros com a màxim per la base imposable de l'impost sobre la renda de les persones físiques del darrer exercici disponible de la persona sol·licitant.
  • 13.125 euros com a rendiment net de l'activitat dels tres primers trimestres de 2020.
  • Complir els requisits previstos a l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i altre normativa aplicable.
  • No tenir ajuts atorgats  l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil ni amb la darrera convocatòria d'ajuts a autònoms/es del 9 de novembre.

Sol·licituds

La presentació del formulari d'inscripció prèvia serà obligatori i equivalent a demanar l'ajut, i no caldrà fer cap altre tràmit. L'ordre d'inscripció al registre no atorga preferència en la concessió de la subvenció.

La inscripció es podrà formalitzar per via telemàtica entre el 30 de novembre a les 9 h, i el 7 de desembre a les 15 h. Caldrà emplenar el formulari específic i tramitar-lo per la seu electrònica de Canal Empresa.

Per a més informació consulteu el text de l'Ordre publicada al DOGC o entreu a l'apartat de Coronavirus d'aquest mateix web.

Comparteix
ENVIAR PER EMAILCancel·lar enviament de correu
* Camps obligatoris
Enviar
Salta a la part superior